Nya skidglasögon

I samarbete med Smartbuyglasses.se

(Ibland skriver jag ”i samarbete med” fastän jag inte får betalt eller att vi inte har en överenskommelse. Dvs, gillar jag tjänsten så hoppas företagen på att jag nämner dom. Precis som det funkar på alla tidningar tex. Men jag gillade verkligen konceptet så here you go. Dom har alla märkesglasögon (Celine, Rayban, Prada osv) till bättre priser och leveranstiden var skitsnabb. Jag skriver hellre ”i samarbete med”, en gång för mycket än en gång för lite. Nu vet ni!)

// Skidglasögon ifrån Smartbuyglasses //

Nåja, det var dom här som damp ner i brevlådan igår! Nya skidglasögon ifrån Oakley! Det börjar närma sig avfärd… Jag, Henrietta och våra män ska bila till St Anton och lyxa till det i en vecka. JAG SPRICKER på riktigt utav längtan. Dels för att jag har saknat Alperna något fruktansvärt men också för att vårt resesällskap är i det roligaste laget. Henrietta och P är ju skidproffs så jag och Johan lär väl komma till afterskin lagom till de andra vill åka vidare. Skämtåsido. Känner på mig att en vecka av konstant skrattande väntar. Jag har aldrig varit på en ”riktig” parresa innan heller, inte vad jag kan komma på i alla fall? Så jag är spänd.

Just nu sitter jag och beställer två par skidbyxor, en ny jacka, solglasögon och allt sånt där… Jag har lyckats hitta en del budgetalternativ. Skidkläder är ju asdyrt vilket jag tycker är trist. För det innebär att inte alla får möjligheten att åka skidor. Det är faktiskt helt sjukt att inte fler företag har tagit fram snygga och billiga skidkläder. Dom hade ju tjänat multum. Men i alla fall… Jag kan tipsa er när beställningen är lagd om ni vill?

  1. Skriv gärna tips!! Jag åker om 2v och har inga skidkläder så jag måste köpa allt nytt. Så tipsa gärna!!😍

  2. Skriv gärna tips!! Jag åker om 2v och har inga skidkläder så jag måste köpa allt nytt. Så tipsa gärna!!😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi