Sängbord till sovrummet?

Sneakpeak på vårt sovrum… Ni ska få bättre bilder på väggfärgen (och vad den heter) så fort solen skiner igen. Jag hann inte hålla i en photoshoot när dessa snabba mobilbilderna togs. Märket är Jotun i alla fall.

Våra två stora fönster gör hela sovrummet. Alltid svårt att fota i motljus dock.

Nu till det knepiga! Sängbord! Vart har ni köpt era? Just nu har vi två svarta ”7an stolar” som provisorisk lösning. Men tanken är att vi ska ha två vita, som går ihop med våra garderober (oavsett knoppar på sängbordet kommer vi alltså byta ut dom till likadana som vi har på garderoberna). De måste vara nätta och ganska höga. Vi har hittat två alternativ hos Mio men dom är fortfarande inte ultimata. Vart har ni köpt era sängbord?

Vi velar mellan denna modellen (alternativ 1) och denna (alternativ 2). Vilka tycker ni? Eller ska vi köra på några helt andra? P är så jäkla hetsig och vill köpa nu nu nu, medan jag vill hitta några som vi verkligen gillar.

 1. Herregud så snyggt med mörka väggar, så kul att någon står ut och inte bara kör på basic vitt. Tror alternativ 1 skulle passa bäst! <3

 2. Herregud så snyggt med mörka väggar, så kul att någon står ut och inte bara kör på basic vitt. Tror alternativ 1 skulle passa bäst! <3

 3. Jag gillar alternativ 2 bäst tror jag, har haft sängbord med både låda och utan men jag känner att man mest bara lägger ner en massa skit om man har en låda? Med hyllor ser man hela tiden vad där ligger för skit och då tenderar jag att rensa ut det bättre? Lite rörig kommentar kanske, haha! 😉

 4. Jag gillar alternativ 2 bäst tror jag, har haft sängbord med både låda och utan men jag känner att man mest bara lägger ner en massa skit om man har en låda? Med hyllor ser man hela tiden vad där ligger för skit och då tenderar jag att rensa ut det bättre? Lite rörig kommentar kanske, haha! 😉

 5. De här från Asplund med marmorskiva 👌🏼https://www.svenssons.se/globalassets/inriver/resources/40811002004.jpg

 6. De här från Asplund med marmorskiva 👌🏼https://www.svenssons.se/globalassets/inriver/resources/40811002004.jpg

 7. Färgkoder (eller vad färgerna heter) är ju alltid samma oavsett tillverkare och ja, du nämner att ni använder Jotun löjligt mycket. Tråkigt när det känns som att allt är produktplacering var man än går in och läser 😟 För övrigt tycker jag sängbord nr 1!

 8. Färgkoder (eller vad färgerna heter) är ju alltid samma oavsett tillverkare och ja, du nämner att ni använder Jotun löjligt mycket. Tråkigt när det känns som att allt är produktplacering var man än går in och läser 😟 För övrigt tycker jag sängbord nr 1!

 9. Så fint det blev med färgen på väggarna! Och detta med sängbord är riktigt svårt men kolla Ikea de har många fina! Jag har Ikeas hemnes sängbord (väldigt likt det första du länkade) och är jättenöjd! Ha det så bra och lycka till!

 10. Så fint det blev med färgen på väggarna! Och detta med sängbord är riktigt svårt men kolla Ikea de har många fina! Jag har Ikeas hemnes sängbord (väldigt likt det första du länkade) och är jättenöjd! Ha det så bra och lycka till!

 11. Tycker ni ska ta nummer 1, ser mer elegant ut och stilren på något sätt. Men den andra är också fin, but number one just spoke too me!!

 12. Tycker ni ska ta nummer 1, ser mer elegant ut och stilren på något sätt. Men den andra är också fin, but number one just spoke too me!!

 13. Tycker nr1 eller något helt annat, vad vet jag dock inte. Sen skulle jag vilja tipsa om elementskydd, det gör helheten av rummet så mycket snyggare, tror det skulle bli fint hos er!

 14. Tycker nr1 eller något helt annat, vad vet jag dock inte. Sen skulle jag vilja tipsa om elementskydd, det gör helheten av rummet så mycket snyggare, tror det skulle bli fint hos er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi