Frukostmöte och köpa soffa med mässingsben

Hörrni, jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera er om mitt liv. Vad jag gör, med vilka och vad jag ska göra. Men ofta känns det som att det händer så himla himla mycket och att jag inte hinner med. Det är frukost med någon, lunch med en annan, ett roligt möte hit, en AW dit och en middag på kvällen. Och när jag ska skriva ikapp allt så har det hänt nya saker så gårdagens händelser känns inte längre relevanta. Jag ska försöka bättra mig.

Imorse åt jag frukost och myste runt i den här butiken ett bra tag. Tjejerna och jag pratade om många saker som berörde bloggyrket och jag måste verkligen ge mig själv en klapp på axeln. Sen jag startade bloggen för 9år sedan så tycker jag fortfarande att jag gör Min grej. Min nisch är att vara personlig och visa att livet inte är perfekt, vilket jag har hållit fast vid. Jag har inte tappat bort mig själv i jakten på läsare och jag försöker inte leva ett liv som verkar intressant. Jag lever bara mitt liv och ni får hänga med.

I alla fall, det var Fanny ifrån Sofa Company som hade bjudit in till frukost. Så vi satt i deras nyöppnade showroom/butik vilket ju var perfekt. För då kunde jag spana på nya möbler och få inspiration till vårt vardagsrum. Vi vet inte riktigt hur vi ska möblera eller maximera rummet och alla sittytor som finns.

Designen på alla möbler var ifrån Danmark så jag gillade mer eller mindre allt. Jag kikade på en prislapp i smyg och allt var sinnessjukt prisvärt.

…Och sånt gillar man ju! Det finns så fruktansvärt många fula soffor. Som är osköna, ser B ut eller har fula ben. Men inte dom här. Det här är inget samarbete så det här skriver jag verkligen ifrån hjärtat 🙂 Man kan designa sin egna soffa och jag funderar faktiskt på att göra det. I så fall blir det med mässingsben…

Tänker mig denna modellen fast ett beige tyg? Vad tror ni? Och ett gäng fina kuddar? I nästa vecka får vi vårt nya soffbord i glas, så jag tror att dom skulle passa bra ihop. Gillar tanken att matcha den här fotpallen i aprikost till också. Jag har ju snöat in mig helt på den färgen. Eller så kör man på dagbädden. Men puffen kostar bara en tusing. Beslut beslut…

Tjejerna visade mig kamerafunktionen jag har på min Iphone 7 S. Jag hade ingen aning om att den kunde vara så bra? Det här ser ju nästan ut som en bild tagen med min systemkamera. På tal om min kamera så hittar jag den inte… Den har försvunnit någonstans här hemma, därav alla mobilbilder det senaste.

  1. Åh älskar den fantastiska vinröda fåtöljen! Och det låter verkligen prisvärt om puffen bara är en tusing… Måste fan också införskaffa nya soffor! Blir galen på våra nuvarande

  2. Åh älskar den fantastiska vinröda fåtöljen! Och det låter verkligen prisvärt om puffen bara är en tusing… Måste fan också införskaffa nya soffor! Blir galen på våra nuvarande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi