Frieri på en Alptopp och en snöig påsk

I och med att det snöar i halva Sverige (förutom här i Skåne hehe) så tänker jag att jag bjussar på det sista bilderna ifrån Alperna som jag hittade på minneskortet precis.

Ny jacka ifrån Canada Goose. Jag har aldrig fått så många komplimanger utav killar för en vinterjacka just.

Vi åkte upp på den absolut högsta toppen i St Anton, Valluga. Det ligger 2809m över havet. Galet!

Man tog lift efter lift efter lift och tillslut fick man plats max fyra. Backarna på denna bilden åkte vi dock.

Turistbild!

Jag skulle verkligen vilja förlova mig på en Alptopp. Gråta en skvätt och sen åka ner och fira med mina vänner på en after ski. Den planen kan dock inte P köra på för jag förväntar mig det verkligen. Plus att han är höjdrädd och vill helst hålla i sig i en kant.

Jag är inte direkt en konservativ människa, men när det kommer till frieri så finns det inte i min världsbild att jag skulle gå ner på knä. Äsch, det är många år kvar oavsett. Och tills dess ska vi bara njuta av att vara vi två (för om det ska gå enligt någon form utav plan så är det ju giftermål, barn, hus och hund efter det). Nej nu lägger jag ner och fortsätter det här inlägget.

Dags att gå ner… På tal om höjdskräck. Men det var stup åt alla håll så jag förstår honom.

I väntan på liften ner igen.

Ett glatt gäng!

Liften…

Jag fick förresten mycket frågor om mitt andra skinn i Alperna. Nämligen dessa vita täckbyxorna och jackan.

… Och jackan är ifrån Canada Goose och byxorna är ifrån märket Oakley (tror jag) och inhandlades ifrån
Zalando för några hundralappar. Jackan har jag med mig hit till Skåne och den kommer användas på altanen de där sommarnätterna när det blir lite kyligare.

  1. Tänkte bara kolla om du är medveten om hur pälsen till canada gooses jackor görs? & hur du resonerar kring det? Kram!!

  2. Tänkte bara kolla om du är medveten om hur pälsen till canada gooses jackor görs? & hur du resonerar kring det? Kram!!

  3. Tycker du inte att det är omoraliskt att sponsra ett varumärke som orsakar många död av vargar och som dessutom är ytterst plågsamma. Det är superviktigt att handla medvetet, speciellt när du har en så stor skara av följare.

  4. Tycker du inte att det är omoraliskt att sponsra ett varumärke som orsakar många död av vargar och som dessutom är ytterst plågsamma. Det är superviktigt att handla medvetet, speciellt när du har en så stor skara av följare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi