Tips! Sommarens it-accessoar

Inlägget innehåller adlinks.

1. HÄR (min favorit) 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR (billigaste) 6. HÄR

Ni är många, och återigen många, som har berömt mig för mina scarfs som jag så flitigt har använt det senaste. I vintras hade jag alltid mönstrade vardagsskor, men nu i sommar kommer jag köra på färgglada scarfs istället. Som en liten utstickare liksom. På stranden kommer jag knyta dom på huvudet eller runt strandväskan. Och i stan kommer jag ha dom hängades runt halsen eller använda som ett skärp i midjan.

Jag vet inte så många som använder scarfs och jag vet inte om det är för att folk inte tycker att det är snyggt, eller för att man inte har tänkt tanken. Men vad tycker ni? Jag ÄLSKAR det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi