Påskfirande och morgonbad i havet

Igår var det traditionellt påskfirande som stod på agendan. Prick 18 var alla på plats. Min favorit på bordet är laxen och skaldjurslasagnen.

Snapsvisor!

Och godis till efterrätt. Den här lilla skrutten är ett kusinbarn till P, och hans favoritsyssla var att plugga flaggor. Jag vågade inte ens fråga om vi skulle tävla för jag hade förlorat med hästlängder.

Landet-outfit! Ny tröja ifrån danska Envii. Har köpt en baddräkt därifrån i samma färg som (hör och häpna) passade på längden!

Våra vänner Anders och Jonna kom förbi och åt korv.

Så har vi fikat med kidsen. Dom som bor här i Ps familjs hus är: Jag, P, hans mamma, och moster, hans syster och hennes kille plus faster med man, kusin med man och deras två barn. Så vi är ett riktigt gäng! Kusinbarnen bor i ett hus 3km bort, så det lär bli en del häng i sommar.

Första kvällen åt vi vitnamesiska vårrullar. Jag har aldrig ätit det förr men blev totalt frälst.

Det kommer jag garanterat ta med mig hem. Visste ni förresten att jag inte alls är ett fan utav vitt vin? Rose avskyr jag för det mesta men lite rött tackar jag aldrig nej till.

Skrutten som älskar flaggor och fotboll. Jag ställer alltid upp på bollsporter! Herregud vad jag saknar idrotten ofta.

… Sedan har vi naturligtvis invigit grillen och ätit entrecote! Om det finns en person som är bra på (nästan) allt så är det verkligen min pojkvän. Han är en svärmorsdröm på alla vis? Jag tror att jag har nämnt det förut men han är en riktig pillare. Han pillar på allt och kan (nästan) allt man behöver veta. Jag måste faktiskt börja fråga honom om saker så att jag kan bli lite händigare jag med.

Titta vad vi gjorde imorse! Morgondopp! När jag skriver VI så menar jag alla andra förutom jag. Det kan nämligen vara så att jag är den största badkrukan som vandrar runt på den här planeten.

Jag älskar verkligen att vara på landet och jag undrar vart man kommer bosätta sig om några år. Igår droppade P att han är sugen på Ljunghusen. Så man kanske blir skåning om några år? Gud vad otippat det hade varit haha…

  1. Låter både som en mysig gårdag & morgon! (Dock jävligt kallt med morgondopp, hade också inkluderat i ”alla andra förutom jag” hahaha…) Ha en fortsatt fin påskdag fina du 😃

  2. Låter både som en mysig gårdag & morgon! (Dock jävligt kallt med morgondopp, hade också inkluderat i ”alla andra förutom jag” hahaha…) Ha en fortsatt fin påskdag fina du 😃

  3. Åh va mysigt det låter. Men som den äkta skåning jag är blev jag förrvirrad av ljungviken? Du kan inte möjligtvis ha menat Ljunghusen? Hur som helst ha en fortsatt trevlig påskdag!

  4. Åh va mysigt det låter. Men som den äkta skåning jag är blev jag förrvirrad av ljungviken? Du kan inte möjligtvis ha menat Ljunghusen? Hur som helst ha en fortsatt trevlig påskdag!

  5. Hej! Är som dig väldigt lång och alldrig hittar en badräckt som passar. Du skulle inte kunna skriva vilken modell du köpt? Kram!

  6. Hej! Är som dig väldigt lång och alldrig hittar en badräckt som passar. Du skulle inte kunna skriva vilken modell du köpt? Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi