Första dagen på jobbet

I samarbete med Zalando.

Idag var första dagen på jobbet (!!!). Så pirrigt! Jag vet hur jag själv fungerar, så igårkväll förberedde jag så mycket som möjligt för att optimera morgonen och för att minska stressen. Så juicen, yoghurten och mjölken stod samlade i en klump kylskåpet. Mina skor var framplockade och en outfit var vald och lagd på tvättmaskinen (intill en handduk att ha efter morgonduschen).

Jag tycker att det känns kul att köra samarbeten som jag verkligen står bakom och som ni gillar. Jag har fått såå många frågor om mina plagg på bilden och alla är ifrån Zalando. Märken kommer under sista bilden.

”Hej hej grannen ovanför oss!”

Jag ville vara lite chic, färgglad, trendig och klassisk. Men inte för kontorig. Jag tycker ändå att jag prickade in det rätt bra! Jag trivdes i alla fall väldigt bra i outfiten. Och marinblått är min nya favoritfärg.

1. Culottebyxor Max&Co 2. Sneakers Selected Femme 3. Blus YAS

Vädret kollade jag ut i förra veckan så jag visste att mina nya culottebyxor skulle fungera. Det är en byxa som slutar mitt på vaden. Jag älskar den trenden och hittade inspiration ifrån Zalandos kategori Editorial. Vill ni spana in Editorial klickar ni här (klicka på länken!)

… Och ja, min första dag gick fantastiskt bra! De första veckorna går jag en utbildning, men jag berättar mer om det imorgon… Ihop med en kort förklaring till vart jag har börjat jobba. Nu ska jag förbereda en outfit inför imorgon. XX

  1. Åh va fin outfit, och kul att första dagen gick bra! Jag håller på att sakta men säkert investera i lite nya plagg att bära på jobbet (tack för fina tips i förra inlägget!), men jag har så svårt att avgöra hur ofta man kan bära ett och samma plagg? Är en gång i veckan för mycket? Är två gånger i månaden mer rimligt? Har du någon tanke? Känns som att du har koll, hehe.

  2. Åh va fin outfit, och kul att första dagen gick bra! Jag håller på att sakta men säkert investera i lite nya plagg att bära på jobbet (tack för fina tips i förra inlägget!), men jag har så svårt att avgöra hur ofta man kan bära ett och samma plagg? Är en gång i veckan för mycket? Är två gånger i månaden mer rimligt? Har du någon tanke? Känns som att du har koll, hehe.

  3. Hej! Svår fråga, det beror helt på plagg tycker jag. Ett par jeans kan du ju ha 3 dagar i veckan om du vill 😊 Det är ingen som ser det i alla fall helt ärligt. Ett par vanliga svarta eller blåa i alla fall. Jag tycker typ samma tröja en dag i veckan. Eller det beror ju också helt på hur utstickande den är… Kanske mycket på hygien också. En kavaj funkar ju. Jag hade haft samma tröja en dag i veckan 😊

  4. Hej! Svår fråga, det beror helt på plagg tycker jag. Ett par jeans kan du ju ha 3 dagar i veckan om du vill 😊 Det är ingen som ser det i alla fall helt ärligt. Ett par vanliga svarta eller blåa i alla fall. Jag tycker typ samma tröja en dag i veckan. Eller det beror ju också helt på hur utstickande den är… Kanske mycket på hygien också. En kavaj funkar ju. Jag hade haft samma tröja en dag i veckan 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi