Mitt nya jobb hos Ingager

Efter flera flera intervjuer, arbetsprover och nervositet fick jag äntligen jobbet som Business Developer Ingager!! Och jag kan faktiskt inte med ord beskriva hur glad jag är för det! Det är bli så utmanande, givande och spännande. Några av er har säkert redan hört talas om bolaget, men för er som inte har det så är vi kort och gott marknadsledande inom Facebook marknadsföring!

Igår var min första dag och då gick jag nervöst (men stolt) in igenom grindarna, passerade den blomstrande gården och tittade länge på byggnaden. Tänk att det här är min nya arbetsplats. Under ett par veckor framöver har vi Ingager Campus där vi går igenom allt vi behöver veta internt men också om branschen. En utbildning helt enkelt. Många lektioner är övergripande, en del sätter verkligen igång kreativiteten och en del är väldigt ingående. Jag har utöver detta extra lektioner med min ”Buddy” (annat ord för mentor) där vi går igenom arbetsuppgifter och liknande. Det är skönt att vi är så många som börjar samtidigt och att jag har min Buddy genom den här starten. Annars hade jag varit sååå nervös.

Jag hade fått höra att Campus skulle bli väldigt energikrävande och det är det… Men samtidigt väldigt kul såklart. Just för att vi får följa med alla olika team, se hur dem jobbar och vad som står på deras agenda. Jag kommer ju jobba med de flesta i och med att jag är mellanhandeln mellan kund och våra projektledare.

Såhär fint var mitt skrivbord när jag kom till jobbet första dagen. Min avdelning är minst på kontoret, så jag var ensam om att börja i mitt team. Jag har ju egentligen bara hunnit hälsa på alla, men det ska bli kul att ha jobb tillsammans, träffa alla på våra AW’s, välgörenhetsprojekt och andra tillställningar. Ingager är ett väldigt kreativt och roligt bolag som jobbar väldigt mycket med sammanhållningen. Något som var väldigt viktigt för mig när jag sökte jobb. Trevliga chefer och kollegor var A och O.

Nu i påskas var det tillexempel Egg Hunting och Egg Challenges för alla.

Den 17e maj firades såklart… Den 17e maj.

Tydligen finns det ett stående skämt (som inte är något skämt) om att alla nya går upp 3kg de första veckorna. Inte konstigt med tanke på vår godisstation som alltid är påfylld.

Från en workshop på Grönalund!

Alla Hjärtans Dag…

Två utav våra små söta kontorshundar! Det är så mysigt att ha kontorshundar!! Jag ska ta med Happy någon dag tänkte jag.

Och Våffeldagen. Alla bilderna kommer ifrån vår Instagram @Ingager.

Jag förstår om det här inlägget väcker mycket frågor, om min exakta roll, vad Ingager gör mer ingående osv. Jag tänkte inom kort köra en frågestund här, men är det något ni undrar över så fråga i kommentarsfältet. Så svarar jag direkt! Jag brukar gå in och svara på era kommentarer så fort jag får tid över!

  1. Är du intresserad av politik? Verkar som att de flesta ungdomar är mer intresserade av politik nu än någonsin och jag följer dig på Twitter, det blir en del delade artiklar och politiska ställningstaganden, så jag antar att du ändå är lite politiskt aktiv? Och i såfall, vad röstar du på? Det du delat och gillat på Twitter är från anhängare till socialdemokraterna. Är du socialdemokrat? Hade vart intressant att veta, det säger något om personer. Kram, lycka till på nya jobbet! 😊

  2. Är du intresserad av politik? Verkar som att de flesta ungdomar är mer intresserade av politik nu än någonsin och jag följer dig på Twitter, det blir en del delade artiklar och politiska ställningstaganden, så jag antar att du ändå är lite politiskt aktiv? Och i såfall, vad röstar du på? Det du delat och gillat på Twitter är från anhängare till socialdemokraterna. Är du socialdemokrat? Hade vart intressant att veta, det säger något om personer. Kram, lycka till på nya jobbet! 😊

  3. Måste verkligen säga att jag blir så peppad varje gång jag går in på din blogg. Du ger mig liksom hopp att nå mål i livet, jag har alltid varit rätt ensam och inte riktigt trivts med hur mitt liv ser ut – Men varje gång jag går in här så blir jag lika peppad varje gång, det känns liksom som man blir glad med dig när saker händer och så tänker man ”men jag kanske också kan” och det betyder så mycket!!! Du är grym!!!!

  4. Måste verkligen säga att jag blir så peppad varje gång jag går in på din blogg. Du ger mig liksom hopp att nå mål i livet, jag har alltid varit rätt ensam och inte riktigt trivts med hur mitt liv ser ut – Men varje gång jag går in här så blir jag lika peppad varje gång, det känns liksom som man blir glad med dig när saker händer och så tänker man ”men jag kanske också kan” och det betyder så mycket!!! Du är grym!!!!

  5. verkar ju vara en ASNAJS arbetsplats! Bra stämning och härliga kollegor är ju minst lika viktigt som *utvecklande* uppgifter 😊 Grattis igen till jobbet!

  6. verkar ju vara en ASNAJS arbetsplats! Bra stämning och härliga kollegor är ju minst lika viktigt som *utvecklande* uppgifter 😊 Grattis igen till jobbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi