Lördagsfrukosten med honom

Godmorgon mina vänner! Vilken fantastisk start på den här långhelgen. P var ute igår, så när jag vaknade vid 08 försökte jag att inte väcka honom, utan gick istället iväg och köpte frukost.

Det blev våra favoriter och mycket snack om pengar. P tror att man skulle dö inom ett år om man fick 1 miljad kronor på kontot, men jag sa att jag aldrig skulle låta honom få så mycket hybris. Vad tror ni? Hade man tappat det totalt? Ni är några som har efterfrågat min ekonomiska plan, men vi får se om jag publicerar den här. Jag har gjort väldigt många förändringar det senaste året, både inkomstmässigt men också hur jag förvaltar mina pengar.

… Jag kunde faktiskt inte ha fått en bättre start på dagen. Senare ska vi till Sofa Company (har beställt en soffa därifrån) så vi ska bara dubbelkolla leveransen och beställa en sittpuff till. Jag älskar prisvärda möbler som ingen annan har. Sen ska vi hänga med Elin och äta tacos alla tre hemma hos oss ikväll. Mina bästa personer i hela vida världen <3 Jag är så tacksam över att jag har dom i mitt liv.

Igår hade jag och Elin en rödvinskväll (inlägg kommer) och Elin sa något så fint som jag förhoppningsvis kommer att ta med mig för alltid. Vi pratade om förhållanden och hon sa ”Allt du gör, gör du för P. Och allt han gör, gör han för dig. Det är så fint att se, och jag vill att mitt framtida förhållande ska vara precis som ert”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi