Veckans frågor

Inlägget innehåller Adlinks.

Päls Twist & Tango // Klänning Mayla Stockholm // Skinnbyxor Nelly // Skor HÄR (klick!)

Veckans roligaste?
Nya jobbet, såklart! Och föreläsningen med vår Simon som brukar föreläsa för eleverna på Berghs. Vi fick höra det viktigaste ur en föreläsning som heter Digital Marknadskommunikation. Har någon utav er funderat på eller läst på Berghs? Jag hade tänkt göra det innan jag fick jobbet, men nu blev det som det blev 🙂

Veckans ”ha-begär”?
Jag har länge varit sugen på en brun/rutig kappa i storleken större och modellen längre (över rumpan). Och när en kollega kom in i en i måndags kände jag bara att ”Nej nu köper jag den bara”.

Veckans svåraste?
All teknik. Vi jobbar ju sååå mycket med data och tekniska bitar på en nivå jag trodde var HELT OMÖJLIG för mig att förstå. Det är så mycket invecklade ord, invecklad teknik och så vidare. Men jag kämpar på och försöker att plugga in alla betydelser utav ord. Insåg även imorse att jag har kodat mycket som yngre (när man var 12-15 och bloggade på blogg.se) vilket gav mig förhoppningar om att jag kommer klara det här också haha..

Veckans mest utmanande?
Att ha ork. De närmaste veckorna kommer energin att sugas ur mig, och minsta lilla grej får bägaren att rinna över privat. Jag orkar liksom inte ha energi till dubba jobb, en relation, familj och vänner. Och att komma in i rutinerna vad det gäller jobb. Hur jag ska fördela min tid och så vidare. Men det kommer!

Veckans kluring?

Om vi ska åka till Vårbalen eller inte… Jag är helt slut för tillfället och jag skulle egentligen bara vilja checka in på ett hotell mitt ute i ingenstans och bara spaa. Men jag kommer ju ånga mig om vi inte åker… Jag vill ju träffa alla kompisar, skåla under sittningen och äta skaldjur på lunchen.

Veckans längtan?
Att komma igång på riktigt! Ha mina egna kunder och bli trygg i min roll som affärsutvecklare.

Bild ifrån en frukost hos Day By Et Mikkelssen i förra veckan. Jag ÄLSKAR deras kläder (kolla skorna, silkeskavajerna och de fina färgerna!). Men jag är nog störst fan utav deras dotterbolag 2nd Day (där min röda kappa är ifrån). Det är mer sportiga kläder, ni fattar om ni klickar på länkarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi