Min helg i bilder – firmafest, pokebowl och årsstämma

Vi avslutar där vi var senast tycker jag.. I fredags. Häng med i Min helg i bilder!

När alla möten var avbockade och de sista mailen ivägskickade så signade vi alla ut 16:00 för att dra igång vårt 6års kalas! Vi hade flugit in våra medarbetare ifrån Berlin och temat var ”Kalas”. Philip ifrån Tyskland förstod inte alls vad det betydde.

Vi började med att samlas i loungen…

Där väntade pynt och ballonger i ett överflöd (ska tilläggas att hela kontoret var fyllt av pynt), godis, snacks och en glassmaskin!

Teresia, jag, Anna och Annika! Så jäkla goa tjejer. Vi är ju typ 70% tjejer på Ingager. Girl power!

Det var dom största ballongerna jag någonsin har skådat tror jag. Jag älskar att det är så lekfullt och härligt på jobbet. Vi har verkligen kul ihop.

Ingager tatuering, någon?

Efter att ha redovisat några prestationer och case med kunder så fotade vi i vår fotostudio… Ska se om jag kan leta fram några bilder därifrån. Vid 19 var det dags att gå till Kasai. Jaa två gånger på en vecka…

Kasa
is festlokal där det bjöds på dansare och hiphop

Men det är ju så jäkla trevligt 🙂 Vi började uppe på uteserveringen och hade vår egna del där vi åt snittar och tilltugg. Tyvärr fick jag som vanligt ont i magen. Jag tror inte att jag någonsin har varit på en fest/AW utan att ha fått ont i magen? Stark/sur mat, alkohol, oregelbundet matintag under dagen och lite stress = min gallsten skriker bakut.

Efter någon timme eller två lugnade det dock ner. Jag vet ju att det enda som hjälper är att sitta ner, ta det lugnt, ha slappa kläder och dricka vatten. Nåväl, Kasai är ett perfekt ställe för en firmafest. På bild ser ni ungefär hälften av gänget. Alla var så fina! Vi stannade till 01 ungefär. Sedan gick jag hem och somnade ensam. P har tagit ner vår båt till landet i Skåne i helgen.

Varm macka med pulled pork, picklad rödlök och ruccola

När jag vaknade så kom mamma på en frukost. Hon ska också börja på sitt nya jobb i höst, så vi pratade lite om det. Men jag babblade mest på om mitt haha. Efter det så mötte jag upp Sanja i Vasaparken. Den lilla göteborgsgömman har ju äntligen flyttat till Stockholm! Jag känner henne via mina närmsta tjejkompisar i Göteborg. Jag och Sanja har aldrig hängt själva innan, men det tror jag att kommer bli ändring på framöver. Vi kommer nämligen att bo 50m ifrån varandra.

Sanja köpte lunch på ”Cafe Blåbär” vid Odenplan

Efter 4h (!!) så skildes vi åt. Då hade vi hunnit beta igenom ca 1% av allt jag vill prata med Sanja om. Vi är rätt lika fast ändå rätt olika. Samma med våra pojkvänner. Det känns på något sätt tryggt att hon har flyttat hit? Som en bit av ”hemma” bor här nu. Fastän vi inte har hängt mycket själva och fastän jag inte kommer ifrån Göteborg. Märkligt.

Resten av kvällen fokuserade jag på att verkligen slappna av. Gud vad jag har behövt det under flera veckor. I torsdags blev det som sagt lite för mycket. Så jag lyssnade på kroppen och sov faktiskt i 14h mellan lör-sön…

När jag vaknade imorse och såg att solen skina så smsade jag Sanja ”Sola?” och 10min senare var jag där. Vi intog hennes altan och låg i solen och snackade skit. Vid lunch slängde vi ihop en Pokebowl. Sanja är väldigt intresserad utav näringslära och jag ska försöka ta efter henne så gott jag kan.

Och vid 16 idag så drog vår städdag och årsstämma igång. Jag fick spola bort hundbajs utanför vår fastighet och signade inte upp mig på att sitta med i styrelsen. Kanske nästa år, men det är mycket som det är med två jobb, körkort, events och ett liv utöver det.

Vad tycker ni om vår matta ifrån Ruugs förresten? Vi fick tips av Henrietta om den hemsidan. Så vi skrev upp våra mått och beställde precis den storleken vi ville ha. Jag tycker att färgen går perfekt ihop med vår väggfärg och vårt nya överkast ifrån Zara Home. Men sängramen är för blå alltså… Inom några veckor byter vi förmodligen. Yey!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi