Bara härligheter

Alltså jag får KRUPP. Nu har det hänt säkert åtta gånger de senaste två månaderna att jag har skrivit inlägg som sedan har försvunnit… Inte ens hamnat i utkast utan försvunnit! Det hände den här helgen också. Jag tidsinställde mina inlägg och signade ut, och innan vi åkte tillbaka mot Stockholm idag så hade ingenting kommit upp. Aja, jag skriver väl om då. Häng med på en fredag på landet och vad vi gör då.

Jag och P tar ett morgondopp. Jag tittar på och han badar. Men det gör mig inget, jag kan inte få nog av hur fantastiskt vackert det är i Skåne.

Jag kikar inte bara på vattnet utan på hans fina badbyxor också. Han fick dom av mig på en namnsdag eller något ganska tidigt in i vårt förhållande.

Vi plockar blommor ifrån trädgården och spanar ut mot vattnet.

En sillunch med alla traditionella tillbehör tack!

… Och en Aperol Spritz bitte! Vi har som vanligt spelat mycket frågesport, så nu har jag kommit in i tyskan min värdelösa tyska. Jag kan typ en mening och önskar att jag hade legat i mer i skolan. Visste ni förresten att Aperol Spritz är italiens nationaldrink? Bikinin är ni många som har frågat om, och den är ifrån H&M. Jag fick den av P i present innan helgen. Alla mina låg i förrådet och jag ville inte sola i baddräkt hela helgen. Snällt!

En grönsallad med några favoritingredienser. Dock har jag fått lite avsmak på sparris sedan jag fick höra om hur kroppen reagerar när man äter det… Ni som vet ni vet…

Min svägerska Anna och hennes Per. Jag är så glad för deras skull och att dom har hittat varandra. I höst flyttar de in i deras hus!

… Och den här. Kärleken bara väller över. Jag frågade om han inte skulle ta av sig tofflorna när vi gick ner till stranden och fick till svar ”Varför det? Vi lämnar ju inte trädgården!”… Nej just det! Så härligt!!!

Erik sa att människor som kan njuta av vackra stunder blir lyckligare människor. Jag tror verkligen på det. Det är så viktigt att andas och njuta.

Efter solnedgången i fredags behövde vi påfyllning. Danne och Ebba blev glada när fördrinken serverades!

Och den här lilla familjen! Sigrid 1,5 och Danne och Ellinor. Vänner till min svägerska ifrån första början. Jag gillar dom och deras inställning till saker så mycket. En lifehack inom relationer som jag fick höra var ”Istället för att säga Hämta den där nu! så ska man fråga. Typ Kan du hjälpa mig och hämta den där? eftersom att man ju vill ju hjälpa till och inte bli beordrad!”

Absolut inte en självklar grej i många förhållanden.

Dricka vin och whiskey till soluppgången och fnissa till allas stjärntecken och hur vi är som människor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi