Ny baddräkt och bebisgos

 1. Om du inte vill bidra till hetsen förstår jag inte varför du lägger upp bilder i badkläder både här på bloggen och instagram? Självklart blir folk påverkade av att se en enligt idealet perfekt kropp.

 2. Om du inte vill bidra till hetsen förstår jag inte varför du lägger upp bilder i badkläder både här på bloggen och instagram? Självklart blir folk påverkade av att se en enligt idealet perfekt kropp.

 3. De senaste tre åren kan du räkna på 2 händer hur många bikinibilder jag har lagt ut på tex Instagram (iofs en väldigt avslöjande bild i bh till en debattartikel om att små bröst också är fina)… Just för att jag inte vill vara med och bidra till människors komplex eller bli ihopkopplad som varumärke med ”nakenhet”. Jag vill att folk ska följa mig för att jag verkar härlig, vettig, skriver bra eller vad som. Inte för att jag har en snygg kropp. Men i helgen ”släppte jag det här helt” och kände istället att det inte behöver vara så jäkla laddat. Min kropp är ju också en kropp, även fast den ser ut som idealets. Jag har inte haft ett enda komplex sen jag slutade gymnasiet, för att jag har en hälsosam syn på hälsa, komplex och välmående. Någonting jag hoppas att jag har skrivit tillräckligt mycket om så att mina följare ska veta det. Jag följer inga dieter och stoltserar inte med en smal kropp efter någon viktnedgång för att ”jag har en beachbody 2017” och lägger upp konditionspass däremellan. Utan bara för att jag är på landet och badar med kidsen eller är på poolparty med mina vänner tex. Är du nöjd med det svaret? Annars utvecklar jag så gott jag kan 😊

 4. De senaste tre åren kan du räkna på 2 händer hur många bikinibilder jag har lagt ut på tex Instagram (iofs en väldigt avslöjande bild i bh till en debattartikel om att små bröst också är fina)… Just för att jag inte vill vara med och bidra till människors komplex eller bli ihopkopplad som varumärke med ”nakenhet”. Jag vill att folk ska följa mig för att jag verkar härlig, vettig, skriver bra eller vad som. Inte för att jag har en snygg kropp. Men i helgen ”släppte jag det här helt” och kände istället att det inte behöver vara så jäkla laddat. Min kropp är ju också en kropp, även fast den ser ut som idealets. Jag har inte haft ett enda komplex sen jag slutade gymnasiet, för att jag har en hälsosam syn på hälsa, komplex och välmående. Någonting jag hoppas att jag har skrivit tillräckligt mycket om så att mina följare ska veta det. Jag följer inga dieter och stoltserar inte med en smal kropp efter någon viktnedgång för att ”jag har en beachbody 2017” och lägger upp konditionspass däremellan. Utan bara för att jag är på landet och badar med kidsen eller är på poolparty med mina vänner tex. Är du nöjd med det svaret? Annars utvecklar jag så gott jag kan 😊

 5. Så himla fin du är 😍 Vilka underbara bilder, man längtar ju lagom mycket efter sommar nu, vi fick några fina dagar men nu är det kasst igen 🙁 Kan det inte bara bli på riktigt någon gång liksom?

 6. Så himla fin du är 😍 Vilka underbara bilder, man längtar ju lagom mycket efter sommar nu, vi fick några fina dagar men nu är det kasst igen 🙁 Kan det inte bara bli på riktigt någon gång liksom?

 7. Hej! Arbetar du fortfarande med hvisk nu när du jobbar på Ingager eller vad hände med det? Var bara lite nyfiken eftersom jag inte läst något om det på ett tag. Kramis

 8. Hej! Arbetar du fortfarande med hvisk nu när du jobbar på Ingager eller vad hände med det? Var bara lite nyfiken eftersom jag inte läst något om det på ett tag. Kramis

 9. Tack för ditt svar! Jag hör vad du säger och håller verkligen med dig om att du inte är en person som hetsar som många andra gör. Fakta kvarstår dock att folk blir påverkade av bilder och majoriteten av alla bilder som läggs upp i sociala medier är på kroppar som är lika din. Därför känner jag ändå att vill du verkligen ta ansvar så känns det onödigt att lägga upp liknande bilder. Uppskattar ditt svar dock, känns skönt att du har en genomtänkt analys kring detta.

 10. Tack för ditt svar! Jag hör vad du säger och håller verkligen med dig om att du inte är en person som hetsar som många andra gör. Fakta kvarstår dock att folk blir påverkade av bilder och majoriteten av alla bilder som läggs upp i sociala medier är på kroppar som är lika din. Därför känner jag ändå att vill du verkligen ta ansvar så känns det onödigt att lägga upp liknande bilder. Uppskattar ditt svar dock, känns skönt att du har en genomtänkt analys kring detta.

 11. Jag tycker ABSOLUT Ellinor ska få lägga ut bilder på sin kropp om hon vill det. Alla som vill får visa upp sina kroppar för alla borde vara stolta över hur de ser ut. Alla ser olika ut och eftersom Ellinor, som hon skrev, inte bidrar till några skeva kroppsideal på annat sätt är det inte alls några problem om hon lägger ut en bild på sig själv i baddräkt, trots att hon råkar se ut som idealet. Sluta skriva vad andra får och inte får göra och lägga ut, är man nöjd med sin kropp eller bara vill visa upp sina nya baddräkt så låt de göradet.

 12. Jag tycker ABSOLUT Ellinor ska få lägga ut bilder på sin kropp om hon vill det. Alla som vill får visa upp sina kroppar för alla borde vara stolta över hur de ser ut. Alla ser olika ut och eftersom Ellinor, som hon skrev, inte bidrar till några skeva kroppsideal på annat sätt är det inte alls några problem om hon lägger ut en bild på sig själv i baddräkt, trots att hon råkar se ut som idealet. Sluta skriva vad andra får och inte får göra och lägga ut, är man nöjd med sin kropp eller bara vill visa upp sina nya baddräkt så låt de göradet.

 13. Fast det är inte Ellinors ansvar att andra har komplex över sina kroppar? Förlåt men vi kanske ska jobba med oss själva och vår syn på våra egna kroppar innan vi klankar ner på någon annan? Det är inte onödigt att lägga upp bilder på sig själv i bikini, varför ska man inte få vara stolt över sin kropp?

 14. Fast det är inte Ellinors ansvar att andra har komplex över sina kroppar? Förlåt men vi kanske ska jobba med oss själva och vår syn på våra egna kroppar innan vi klankar ner på någon annan? Det är inte onödigt att lägga upp bilder på sig själv i bikini, varför ska man inte få vara stolt över sin kropp?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi