Frågor om min sommar

Mina planer för sommaren:
Vara i Skåne på landet och åka båt, ha vinluncher och spela kubb. Åka till Västkusten och hälsa på mina vänner, äta picknick i parker i Stockholm, gå på AWs och ta några dagar off i Miami med min kärlek. Hade gärna tryckt in en vecka till Italien också men sommaren är för kort.

Bästa sommarstället:
Skärgården där man känner lukten av saltvatten och tång. På en solsäng under en solhatt och en drink i handen. Eller i en hängmatta bland blommor där jag lyssnar på en ljudbok och sniffar på det nyklippta gräset.

Här badar jag helst:
Jag är en riktig badkruka så jag föredrar en pool. Gärna en med mörkblått kakel istället för turkost.

Hur länge ska du vara ledig?

2,5 vecka tror jag att det slutar på.

Vad ser du mest fram emot?
Skratt med mina bästavänner och chark som sällskap. Dricka lite sangria och skåla med min kärlek i den ljusa natten. Åh.

Vad kommer du köpa inför semestern?
Fler klänningar och nya sandaler. Gärna ett par ifrån ATP atelier.

Poolpartyn!

Vad kommer du äta?
Skaldjur, grillat, skagen med extra citron, färskpotatis, jordgubbar med mjölk och sommarsallader.

Vad kommer du dricka?
Citronvatten, GTs med Hendricks, gurka och peppar samt sangria på vitt vin.

Vad kommer du ha på dig?
Linnetyger!!!!!

Vinna över killarna i kubb

Det här lyssnar jag på i sommar:

Orup, alltid Orup. Och Thomas Ledin och Ted Gärdestad. Jag kan prick alla låtar. Folk blir jämt förvånade över att jag kan sjunga med till alla svenska klassiker. Men jag har en spellista som går varm

Favoritsommardoft:
När hans hud luktar solbränt. Jag sniffar på riktigt sönder honom då.

Hur kommer du att göra dig illa?
Säkert bränna fingrarna på grillen, när jag tar ut en paj ifrån ugnen eller att jag får glassplitter i fötterna för att någon tappar en drink på en bar.

Mysa med min lillasysters hund Happy

Frukost på altanen, tryffeläggröra och alla pålägg man kan tänka sig.

Vad oroar du dig för?
Att jag kommer stå där utan planer och bli rastlös för att det inte händer något. Och att jag kanske till och med åker iväg någonstans bara-för-att. Det är ju det värsta tänkbara scenariot. Jag behöver dock inte oroa mig.

Den ultimata sommardagen:
Vara ute på landet med mina vänner, äta en långlunch på stranden. Deeptalk blandat med asgarv. Laga snäppet vassare maträtter. Inte behöva ha lamporna tända utan bara tända en massa ljus. Kvällsbada. Dansa till Magnus Uggla och lova varandra att fortsätta göra kul saker tillsammans även fast hösten kommer. Sedan tycker jag att det är givande att prata jobb hur tråkigt det än må låta. Egentligen alla mina vänner är karriärsinriktade med bra jobb och det är kul att få det utbytet under en fika och inte bara prata bikinis bara för att det är semester. Ni fattar.

Hur kommer du minnas din semester sen i september?
Fantastiskt härlig och välbehövlig inför den långa hösten av jobb! Jag ser NÄSTAN redan fram emot att semestern är över och jag är tillbaka på jobbet.

Trerätters med rödtjut

Morgondopp!

Alla bilderna är ifrån vår helg i Skåne, där vi en dag åkte till våra vänner Jonna och Anders som bor i Ljunghusen nära Falsterbo/Skanör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi