Schemat för dagen

Såhär kan en tisdag se ut i mitt liv:
– Morgonevent innan jobbet och en kaffe i förbifarten. Just imorse träffade jag Rusta och gick igenom deras nya koncept. Frukosten hann jag dock inte med. Men den såg god ut.
– Möte med kund
– Möte med vår strateg som ska sätta ihop ett team inför ett projekt som ska vara klart i nästa vecka
– Lunch! Denna veckan har jag ätit med min pojkvän och tagit en sväng förbi Daisy Grace Showroom
– Skriva avtal plus offerter
– Sammanställa anteckningar ifrån möten
– Brainstorming möte med teamet för att lägga en grund till strategin och den kreativa delen i projektet
– Mail
– 17:30 slutar jag och åker iväg på ett event. Just ikväll var jag bjuden på fyra olika, men River Island skrev först. Ni är några som har frågat hur man väljer vilka events man går på. Nu för tiden går jag väldigt sällan på events. Det beror helt och hållet på vad det är för något, vilket varumärke, om man känner någon där, syftet etc. Ikväll ska tex mina närmaste vänner Elin och Gertrude gå. Och då får jag kvalitétstid ihop med dom samtidigt som jag träffar andra i branschen, lär känna River Island, får material till mina sociala medier etc.

Frukost på Pom & Flora med Rusta imorse.

Topp Daisy Grace // Byxor Max & Co

Förbi Daisy Grace för att få höra mer om deras nya concept. De har tagit fram en salong i Sturegallerian där man kan fixa naglarna, håret och köpa kläder på ett och samma ställe. Perfekt för någon som mig som har knapert om tid.

Lunch Nybrogatan 38 med min pojkvän

Jag hade ätit två croissanter plus en green juice. Så jag drack te och åt små mini-mackor. Undra vad herrn bakom mig kikar på…

LV ringen fick jag utav P när jag fyllde 20, och ”Knot ringen” är ifrån Sophie By Sophie.

  1. Alltså GUD vad avis och glad jag är för din skull som just fått typ mitt drömyrke!! Du har ju många års erfarenhet av det du gör men vad har du för tips till en annan som vill gå i samma bana? Alltså, vilken typ av utbildning kräver din roll och vad för bra erfarenheter kan man samla på vägen? Hade verkligen uppskattat lite ”tips” då jag har en stark vision och vilja och vill ha alla möjliga förutsättningar för att lyckas. Kraam!

  2. Alltså GUD vad avis och glad jag är för din skull som just fått typ mitt drömyrke!! Du har ju många års erfarenhet av det du gör men vad har du för tips till en annan som vill gå i samma bana? Alltså, vilken typ av utbildning kräver din roll och vad för bra erfarenheter kan man samla på vägen? Hade verkligen uppskattat lite ”tips” då jag har en stark vision och vilja och vill ha alla möjliga förutsättningar för att lyckas. Kraam!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi