Strandvägen, Svenskt Tenn och Summerburst

Ursäkta sunkiga fötter, men mina nya loafers som jag hade på morgonen gör mina stortår svarta… Fin strandväska va? Det är egentligen en ”picknickkorg” som jag köpte för en hundring hos Lagerhaus.

Örhängen HÄR (adlink)

Jag och P skulle förbi Svenskt Tenn och shoppa lite prylar under lördagsförmiddagen. Vi hade sovit ut, ätit bagles till frukost och kollat en bra stund på House Of Cards i sängen. Jag trodde att jag skulle ha en lugn helg framför mig… Men icke sa nicke. Några kassar senare satt jag på en kompisdejt och drack en hälsosmoothie när @joannafingal skrev ”Vill du med till Summerburst?”. Men det är ett helt annat blogginlägg. Tillbaka till outfiten…

Klänning (NY!) ifrån Ganni. Precis som min gröna baddräkt ni vet? Fyndade dom båda på 40% RABATT med koden ”pre-sale”. Jag får ej betalt för detta, men fram tills den 14e juni kan ni också använda den koden. Jag har köpt t-shirts ifrån Filippa K osv där tidigare. Tjejerna som driver Me And The Met är underbara och tar in sjukt trendiga/klassiska produkter till sin webshop.

Jag har använt klänningen till bara ben och Supergas på jobbet och då fick jag beröm utav vännerna. Har den gärna ihop med en stråhatt till semestern i sommar också. Jag ÄLSKAR såna plagg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi