Drottningholm och lördagsoutfit

Min helg i bilder kommer att bli kortare än vanligt då jag bara låg hemma hela fredagen. Det behövde jag verkligen. På lördagen packade jag vårt nya ”picknick kit”, väckte P och åkte till Hemköp för att köpa matsäck. Där mötte vi upp Sanja och Calle som äntligen är inflyttade på gatan bredvid oss!!! Sedan åkte vi till Kärsön och badade och njöt av det härliga vädret. Såklart kikade vi in Drottningholmsslott innan vi åkte hem. Även fast hela dagen var magisk så fanns det inget speciellt att fota, så jag sket i det.

På lördagseftermiddagen tog vi en tupplur och en snabbdusch för att sedan cykla ner på stan. Vo har ju skaffat ”cykel-kort” och det är ett av de bästa besluten jag tagit. 250kr för en hel säsong.

Vi slog oss ner på Riche och pratade om vårt första år tillsammans. Vår kärlek är så ung. Men tänk hur mycket vi båda har förändrats på ett år. Det fina i vår kärlek är att våra finaste sidor framhävs av varandra och vi gör varandra till bättre människor. Jag älskar honom på en nivå jag inte trodde var möjlig.

Shorts Paul & Joe // Topp HÄR (adlink)

Skor River Island

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi