Par utan romans är bara två kompisar som lever ihop

Den här veckan är första veckan på MÅNADER där jag och P inte har några planer. Förra veckan hade jag grejer innan/efter jobbet och tillslut grät jag nästan för att våra 5 middagar ute i veckan plötsligt kändes som ett tvång.

Så vi var såklart tvungna att ta vara på vår egentid och bara hänga. Jag hade ett krampanfall i magen i slutet av jobbdagen (förmodligen pga jag hade ätit på dåliga tider) så vår middag ute slutade med en doggybag och bokföring i sängen istället. Jag förstår om det låter tråkigt med det var det absolut inte. Jag har ökat min omsättning i bolaget med 50% i år och då har jag presterat kanske 40% av min maxkapacitet. Så det ska bli kul att se vad som händer framöver. Förhoppningsvis försvinner mobilbilder som dessa även fast de är härliga ibland.

Jacka (ny!) Munthe // Tröja Filippa K // Byxor BikBok // Skor Supergas // Solglasögon (nya!) Prada

Jag måste börja be mina kollegor att fota mig, för såhär ser jag inte alls ut dagtid. Men för mig är det här så nära en mys-outfit man kan komma.

Sedan tog P med mig på bio. Han fick välja fritt och då blev det dokumentären om 2pac, en rappare som tyvärr inte lever längre. Den får 2/5 Elli’s. Mest för att den var så himla lång…

Bion var slut vid 00 och då hoppade vi in i en Bzzt (tack Stockholm för den taxilösningen) och innan vi gick in igenom porten så njöt jag utav vår fantastiska gata och att himlen var ljusblå.

Angående det där med dejter så är det något jag brinner starkt för att upprätthålla i ett förhållande. Utan romantik blir man bara två vänner som lever ihop. Det måste underhållas och köpas blommor, presenter och göras små omtänksamma gester. Länge leve gamla par som fortfarande visar varandra uppskattning!

 1. Håller med dig! Romantiken får aldrig försvinna i ett förhållande. Visst kan den vara dämpad i perioden men pirret i magen när man är med varandra får inte försvinna helt.

 2. Håller med dig! Romantiken får aldrig försvinna i ett förhållande. Visst kan den vara dämpad i perioden men pirret i magen när man är med varandra får inte försvinna helt.

 3. Hej! Hur tänker du när du säger att du presterat 40% av ditt max men ändå är så stressad av kringgrejer att du gråter och får magkatarr för att du inte hinner (?) äta ordentligt/regelbundet?

 4. Hej! Hur tänker du när du säger att du presterat 40% av ditt max men ändå är så stressad av kringgrejer att du gråter och får magkatarr för att du inte hinner (?) äta ordentligt/regelbundet?

 5. Jo iofs, när du lägger upp det så, så lägger jag ju 100% av min ”bloggtid” i veckorna på just bloggen. Men jag hade ju kunnat lägga mer av min fritid eller tid med vänner tex på att utveckla bloggen. Men så kanske man inte ska tänka? Men det känns iaf inte som att jag har gjort 100% av det jag kan, och det gör mig inte stressad utan snarare tvärt om. Att det finns en till växel att lägga i när schemat tillåter 😊

 6. Jo iofs, när du lägger upp det så, så lägger jag ju 100% av min ”bloggtid” i veckorna på just bloggen. Men jag hade ju kunnat lägga mer av min fritid eller tid med vänner tex på att utveckla bloggen. Men så kanske man inte ska tänka? Men det känns iaf inte som att jag har gjort 100% av det jag kan, och det gör mig inte stressad utan snarare tvärt om. Att det finns en till växel att lägga i när schemat tillåter 😊

 7. Nej, såklaaaaart att alla par har mindre romantiska perioder.

  Vi placerar ju alla människor omkring oss i fack (nära vän, avlägsen vän, kollega, nära kollega etc). Och jag tror att man måste se på varandra genom livet som varandras stora Kärlekar och inte bästavänner/lagspelare typ. För då fastnar ens partner tillslut i vänskapsfacket om man inte aktivt jobbar med att han ska vara ens Kärlek.

 8. Nej, såklaaaaart att alla par har mindre romantiska perioder.

  Vi placerar ju alla människor omkring oss i fack (nära vän, avlägsen vän, kollega, nära kollega etc). Och jag tror att man måste se på varandra genom livet som varandras stora Kärlekar och inte bästavänner/lagspelare typ. För då fastnar ens partner tillslut i vänskapsfacket om man inte aktivt jobbar med att han ska vara ens Kärlek.

 9. Hallå! Har en jättebra fråga som säkert många undrar över 😍 Håller du fortfarande på med attraktionslagen? Och i så fall har du varit med om något mer senaste åren? Kramar

 10. Hallå! Har en jättebra fråga som säkert många undrar över 😍 Håller du fortfarande på med attraktionslagen? Och i så fall har du varit med om något mer senaste åren? Kramar

 11. Självklart! Attraktionslagen är ett levnadssätt. Jag kanske inte brukar det och föreställer mig bilder, aktivt försöker att känna dofter och verkligen leva mig in i mina drömmar. Men jag visualiserar, ser framför mig vem jag står där framme med, vilken titel jag har och hur bra det känns. Det är viktigt att vara specifik och inte ”önska sig” ett perfekt självförtroende, en maxad titel, sin drömklocka, ett förhållande osv osv. Utan det är viktigt att snöa in sig på en grej och grotta så mycket det går innan man ”önskar” sig nästa sak. Jag kan tänka på många drömmar samma dag. Men ofta tänker jag väldigt väldigt aktivt på en dröm ca 3-4mån. Sen händer det typ jämt 😊

 12. Självklart! Attraktionslagen är ett levnadssätt. Jag kanske inte brukar det och föreställer mig bilder, aktivt försöker att känna dofter och verkligen leva mig in i mina drömmar. Men jag visualiserar, ser framför mig vem jag står där framme med, vilken titel jag har och hur bra det känns. Det är viktigt att vara specifik och inte ”önska sig” ett perfekt självförtroende, en maxad titel, sin drömklocka, ett förhållande osv osv. Utan det är viktigt att snöa in sig på en grej och grotta så mycket det går innan man ”önskar” sig nästa sak. Jag kan tänka på många drömmar samma dag. Men ofta tänker jag väldigt väldigt aktivt på en dröm ca 3-4mån. Sen händer det typ jämt 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi