Tryffelpasta och finbesök

Vill börja detta inlägget med att säga att jag inte hittar mina glasögon, så förvänta er lite stavfel här och var…

Uppläggningsfat ifrån Matteus

Idag fyller fina Lovisa år – hipp hipp hurra! Och det tänkte jag fira med ett blogginlägg om just henne och hennes Buster. De var nämligen på middag hemma hos oss i förra veckan. Jag och Lovisa känner varandra via bloggarna, och grabbarna sågs på vår inflyttningsfest i februari. Dom verkade klicka ganska bra för nu var det dom som roddade middagen. Det gjorde oss tjejer varma i hjärtat.

P är ju faktiskt en riktig höjdare i köket, och den här krämiga tryffelpastan var faktiskt inte att leka med! Craaavings.. Han och jag lagar aldrig mat själva, men när vi får besök så kan han stå i timmar i köket. Gud vad jag blev sugen på god mat och riktig champagne nu…

Kvällen gick i ett, och 6h senare när dom gick hem så ville jag inte att kvällen skulle ta slut<3 Det här måste vi göra om!

Samtalsämnena som gick heta:
– Badrumsrenovering. Inte så konstigt kanske då både P och Buster har renoverat en del i sina dagar.
– Droger. Det är helt sjukt hur många i Stockholm som håller på det. Jag har aldrig testat och skulle aldrig våga göra.
– Hus! Buster och Lovisa har ju köpt ett hus som de renoverar nu under sommaren. Jag är så glad för deras skull!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi