Nya möbler, fungerande kakelugn och renovering

Inlägget innehåller adlinks.

Vi är ju ständigt i förnyelse när det kommer till vårt hem för tillfället. Men det är skönt att vi börjar närma oss det slutgiltiga målet i alla fall.

Mina bästa tips till er som ska flytta ihop med någon:
– Börja om från början. Sälj allt och bygg upp ert gemensamma. Vi har mer eller mindre gjort det.

Och till er som flyttar in i ett nytt hem:
– Köp inte allt på en gång. Det blir ALDRIG bra då… Soffbordet vi har nu är vårt tredje inom loppet av typ 4 månader… Känn efter och förhasta inte.

Den här hyllan i väggen byggde vi rätt nyligen. Tidigare var det en dörr in till vardagsrummet där (vi bytte direkt plats på sovrum och vardagsrum när vi flyttade in i lägenheten). Det var lite pill att få till det, så det fick en specialist komma och göra.

Lampa Markslöjd

Jag predikar ju för Markslöjds lampor och så är det med det. En dröm vore att designa lampor och vaser. Det är typ det bästa jag vet. Alla har ju de där småsakerna som man är besatt av. Jag har vänner som lägger flera tusentals kronor på kuddar, och en annan på växter.

Lampa Markslöjd

Vi bytte ut dessa skärmarna till två stycken ifrån Svenskt Tenn och det blev superbra! Tanken var att vi skulle köpa en ordentlig drinkvagn, och det drömmer jag väl fortfarande om. En klassisk med stora hjul som inte ser plastig ut. Men när P’s föräldrar flyttade ut ifrån deras gård så hittade vi det här brickbordet i en lada de hade. Brickbord tillverkades för att det skulle vara enkelt att servera gästerna genom att bara lyfta bort brickan ifrån benen.

Och hur fint blev det inte med panelen då?! Plötsligt blev vardagsrummet så himla hemtrevligt.

Nästa vecka kommer den nya soffan med mässingsben… Och imorgon blir även vår kakelugn i vardagsrummet klar! Vi valde att inte göra i ordning ugnen i sovrummet, för den kommer vi aldrig a
tt använda ändå. Det ska bli spännande att se exakt hur det här rummet kommer att bli.

Ps, vi fick godkänt av styrelsen att göra badrumsrenoveringen! Nu gäller det att göra snabba beslut…

  1. Du borde uppdatera din sidebar/beskrivning utav dig själv, står fortfarande om Hvisk osv. Roligt nu när du fått nytt jobb och allt att ha en uppdaterad version! 😊

  2. Du borde uppdatera din sidebar/beskrivning utav dig själv, står fortfarande om Hvisk osv. Roligt nu när du fått nytt jobb och allt att ha en uppdaterad version! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi