Här bor vi nu

I och med att vi renoverar badrummet just nu och varken har tillgång till badrum eller dusch (har inte en allmänna inom föreningen heller), så bor vi hos några vänner just nu vilket är såå snällt(!!!)

Deras ”Cannes” tavla är så fin tycker jag. Såhär ser det ut när man kommer in genom ytterdörren. Det är ljust, luftigt och fräscht.

Väldigt ostylade bilder, för såhär såg det ut precis när jag hade kraschat med mina grejer.. Men stora kök är livet. Hade vi renoverat vårt kök hade jag absolut kunnat tänka mig att ha glasen på hyllor istället för i skåp!

En ”grej” som har följt med mig sedan min uppväxt är att ha ett tryggt och stabilt hem. Jag bodde ju egentligen hos olika vänner under några år i gymnasiet, och hemma var det mycket spring på alla oss syskon och vänner. Så jag kan knappt förklara hur viktigt det är för mig att ha ett tryggt HEM. Börjar jag tänka på det blir jag lätt gråtig, och när jag drömmer om framtiden och vad jag vill äga så är ett tryggt hem det första jag tänker på.

… Och varför jag visar de här bilderna är egentligen för att jag är så glad över vilka givmilda vänner vi har. Utan dem hade jag förmodligen varit en häxa mot min P och gråtit om vartannat för jag hade känt mig så ostabil och osäker. Men här, i den här lägenheten, så känner jag inte så.

Just nu sitter jag vid skrivbordet i sovrummet och kikar ut över innegården. Jag
skulle utan tvekan kunna bo en sekelskiftsvåning på Kungsholmen hehe…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi