Cannes I Love you

Bikini MeloonPro

Min livskamrat

Klänning Loavies

Nu är vi i Cannes! Och jag kan bestämt säga att den franska rivieran nu mera är med på min topp tre lista över de bästa ställena i Europa! När jag har besökt Italien så kommer det att bli min etta…

I alla fall så ligger jag i sängen och morgonbloggar just nu. Vi inleder dag två med en fransk frukost på balkongen med croissanter, kaffe, kex, ostar, sylter och yoghurt med färska bär. Jag är i mitt esse. Jag har inte kunnat slappna av helt utan är fortfarande lite stressad över jobb. Jag längtar tills det släpper så att man bara kan njuta! Nu ska vi ut och sola en timme innan vi åker till ett av de finaste hotellen här och äter lunch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi