Första kvällen i Cannes

Hej mina vänner! Nu är jag tillbaka i Sverige efter 5 utav de bästa semesterdagarna i hela mitt liv. Herregud vad bra jag har haft det. P och jag flög ner till Cannes i fredags (den 21a) och då åkte vi direkt hem till Carro och Andreas lägenhet. Vi skulle nämligen bo där de första två nätterna, och de andra två på hotell.

När vi kom fram hade de dukat fram plock. Jag älskar ju gåslever så jag blev överlycklig över att dom bjussade på det.

Utsikten var löjligt vacker också. Lägenheten låg precis längst strandpromenaden så det var supersmidigt att bo där.

Carro min älskade vän som jag ofta skriver om här! Hon och P är bästa vänner sedan decennier tillbaka, och nu är hon och jag också det.

Tanken var att vi skulle äta plock till förrätt och en italiensk tomatpasta till varmrätt men ingen orkade den. Så det slutade med att vi satt och små-åt hela natten.

Vid 21 släcktes hela STADEN ner och en operaröst började dåna ur högtalarna. Jag o
ch P förstod ingenting och sen ifrån ingenstans började det smälla fyrverkerier och raketer i den vackraste showen jag någonsin har skådat. I takt med Adele-låtar och andra pampiga melodier smällde det fyrverkerier över hela havet. Andreas fångade allt på bild med sin drönare men han har inte hunnit skicka de bilderna än. Men det var en upplevelse utöver det vanliga. Vi satt på första parkett också… Snacka om att den 30 minuters showen satte ribban för resten utav veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi