Intressant blogginlägg och Plage 45

Första dagen i Cannes gick vi längst Croisetten (strandvägen) och la oss på Plage 45. En beachclub Carro och Andreas hade varit på tidigare. Det är lätt att lägga sig på Baoli för att det är det enda man känner till. Men Plage 45 var snäppet billigare, mysigare och bättre service. På Baoli tar dem betalt för varje gång servicepersonalen kommer ut till en… Och det var vi inte så sugna på!

Fräschare än såhär är jag faktiskt inte på stranden hehe…

Min favoritlunch i hettan – tonfisk tartare. Denna med soja, granatäpple, avocado och chilli var… Amazing.

Carro!

Andreas!

Bikini Meloonpro

Jag läste precis Linns inlägg (klick!) om att ta semester som bloggare och när jag hade läst klart så föll många bitar på plats. För det är precis så känner. Jag älskar båda mina jobb men nu under sommaren blir det lite pressande att få ihop allt utan att få dåligt samvete. Antingen för att jag inte är nöjd med kvalitén på allt content här i bloggen eller för att jag är frånvarande i mitt och P’s förhållande. Men samtidigt gillar jag ju att skriva här!

Läs Linns inlägg så förstår ni vad jag menar, nu ska jag tidsinställa inlägg – för imorgon flyger jag och P till Miami!

  1. Hej! Vi är ett företag som inriktar oss på att göra din semester ännu mer bekväm. Vi har den smartaste lösningen för att göra din solning så lugn och skön som möjligt. Kika in på vår hemsida och ta del av våra tillfälliga erbjudanden redan idag. Tack på förhand och fortsätt med din fantastiska blogg.

  2. Hej! Vi är ett företag som inriktar oss på att göra din semester ännu mer bekväm. Vi har den smartaste lösningen för att göra din solning så lugn och skön som möjligt. Kika in på vår hemsida och ta del av våra tillfälliga erbjudanden redan idag. Tack på förhand och fortsätt med din fantastiska blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi