Så träffades jag och P

Såhär under semestern när man får tid över att tänka så slog det mig precis att jag aldrig har delat med mig utav hur jag och P träffades. Jag tänkte berätta om allt i podden, men sedan las den ner. Men allt började när jag bodde i Göteborg och var på besök i Stockholm våren 2016. Jag åt middag på Hotellet (som är Kasai idag) med en tjejkompis och diskuterade om jag skulle lämna killen jag hade dejtat länge då. Plötsligt klev några bekanta killkompisar in och hade med sig P. Vi pratade knappt under kvällen och när vi väl gjorde det så svarade jag drygt. Två veckor senare la han till mig på Facebook och frågade om han fick bjuda ut mig. Jag svarade ”Jag vill gärna träffa dig men jag måste bara avsluta en annan grej först”

Såhär i efterhand har P berättat att han verkligen gillade att jag var så ärlig med det.

Efter vår första dejt

När jag var tillbaka i Stockholm nästa gång och hade dumpat den gamla dejten, så bjöd P in till en drömmig middag. Allt var planerat in i minsta detalj… Men jag fick kalla fötter och avbokade timmen innan… Min tjejkompis ringde och skällde ut mig och berättade vilken fin kille han var och då fick jag ångest och frågade om en snabbkaffe istället.

Vår snabbkaffe på Restaurang Grodan vid Stureplan slutade i 6 timmar av skratt, gamla historier och djupa samtal. När vi skiljdes åt fick han knappt en kram utan jag skuttade därifrån och vinkade adjö. Vilken tjej va haha…. Efter det åkte han utomlands i 2 veckor och Hanna och jag åkte till Åre. Han smsade då och då men jag trodde att det skulle rinna ut i sanden. Jag hade verkligen noll förtroende för killar…

Sedan la han upp den här bilden på Instagram ifrån sin semester och jag skrek rätt ut och visade bilden för alla jag kände! Jag hade aldrig skådat något så manligt, snyggt och härligt i hela mitt liv. Och eftersom att han fortsätte att höra av sig så tog vi en andra dejt när båda var tillbaka i Stockholm igen.
På den andra dejten så sa han något som jag aldrig kommer att glömma…
”Vänner och bekanta till mig förlovar sig och hoppas att det håller. När jag gifter mig kommer jag se till att det håller”. Hallå eller!!! Såna killar växer inte på träd… Så jag tackade ja till både en tredje och fjärde dejt.

Vår 4e dejt, här med vår gemensamma vän Pierre

Efter den fjärde dejten var det dags att träffa ALLA hans vänner. Han hade nämligen en ”Black & Gold party” på nattklubben Bergmans. Jag var så nervös att jag var gråtfärdig. Pierre och jag missade förrätten för att vi var så sena, och jag kunde inte äta någon mat av all nervositet. Så jag hällde i mig alkohol och så full som jag blev den kvällen har han aldrig sett mig igen hah
a!
Samma vecka flyttade jag till Stockholm för att kontraktet på min lägenhet gick ut. Och jag tänkte att jag kunde ha en kul sommar i Stockholm innan jag flyttade tillbaka till Göteborg…

Vår 7e dejt, hos hans föräldrar

På Valborg någon vecka senare så bjöd han med mig ut till sina föräldrar för ett firande med honom och hans vänner. Jag var löjligt nervös inför att träffa hans familj, men det gick hur bra som helst. Morgonen efter vår första middag så möttes jag av hans pappa i köket. Han räckte ut sina armar, kramade om mig och pussade mig på kinden. Då tänkte jag ”Yes jag fick godkänt!”

Vår 8e dejt på Västkusten med mina närmsta vänner

Jag ville att han skulle träffa mina vänner också, så jag bjöd med honom till Vårbalen och Västkusten samma helg. Så vi bilade ner till Göteborg och jag höll tummarna för att han skulle klicka med alla kompisarna. Och som tur var så gick det hundra gånger bättre än väntat. På bilden satt vi första kvällen och körde frågelekar och åt skaldjur hela natten.

Samma kväll när vi skulle gå och lägga oss, och solen hade börjat gå upp så sa han ”Vad ska du presentera mig som för dina vänner imorgon?” och jag svarade nervös ”Min pojkvän…?”. Och sen var vi ihop! Jag förstod knappt någonting och var i extas av lycka.

Vårbalen för 1,5 år sedan ihop med Wiktor och P

Morgonen därpå var det dags för bal, och när vi anlände till Marstrand stod mina vänner och applåderade, skrek och skålade för att de var så glada för vår skull. Det är ett sånt där ögonblick jag aldrig kommer att glömma <3 Lycka rätt igenom!

Några timmar efter att denna bilden togs stod vi på precis samma trappa och såg solnedgången ihop. Vi var sådär lagom lulliga, fnissiga och busiga. Plötsligt tittade han mer allvarligt på mig, drog mig intill sig och sa att han var kär i mig… Jag grät nästan av lycka när jag kom in till mina tjejkompisar igen haha…

Efter två månader flyttade vi ihop

Någon månad senare hade jag sovit hemma hos honom varje dag och fler och fler utav mina väskor packades i en hög i hans hall. Han hade bett mig att bo kvar i Stockholm men jag hade sagt att jag ville tillbaka till Göteborg. Jag hade inte sovit en enda gång i lägenheten jag hyrde, och när kontraktet skulle förlängas så frågade han om jag verkligen ville flytta in där… Men jag förstod inte alls hintarna…

När jag vaknade morgonen efter så hörde jag hur han stönade, stånkade och packade ner saker i lådor. Sedan kom han in till mig och sa att det fanns plats för mina kläder i garderoben. Och plötsligt bodde vi ihop! Konstigt nog kändes det aldrig ”stort” utan bara fullt normalt och som om det alltid skulle vara så.

Efter 6 månader så köpte vi vår första lägenhet ihop

Våra första månader ihop var fantastiska men kantades även av väldigt tunga besked. Då tvingades vi att växa ihop på ett helt nya plan och jag tror att det är en utav anledningarna till att vi blev tighta så snabbt. Så att när vi köpte lägenhet tillsammans efter ett halvår kändes det som att vi hade varit ett par i minst två år.

Jag har aldrig varit så tacksam som för P och över livet vi har byggt upp tillsammans. Det känns som om någon högre makt parade ihop oss då han är på pricken den där killen jag alltid har drömt om. Han får mig både att växa och våga, och värnar alltid om mig i första hand. Vi spelade aldrig något spel, utan vi släppte in varandra direkt.

Är det rätt så är det lätt hehe…

Årets Vårbal när vi firade ett år tillsammans

Vi kompletterar varandra i lägena man ska, och vi tycker lika i det frågorna man borde. Han är en sån självklar person i mitt liv, och jag ser så mycket fram emot att åldras ihop med honom.

Det känns väldigt personligt för mig att skriva det här inlägget, så var snälla i kommentarsfältet. Jag älskar den här mannen gränslöst och vill inte att han ska få ta skit för min blogg på nätet.

  1. Wow, ni är så otroligt fina tillsammans! Verkligen ett drömpar. Verkar ha den typen av förhållande man drömmer om 😍 All lycka till er!!

  2. Wow, ni är så otroligt fina tillsammans! Verkligen ett drömpar. Verkar ha den typen av förhållande man drömmer om 😍 All lycka till er!!

  3. Jag tror att kärlek är meningen med livet och nyckeln till mycket. Kärlek till dig själv, kärlek till dem runtom dig, kärlek till familj, kärlek till den du väljer att dela ditt liv med. Er kärlek är så vacker för mig för att du är så öppen med den. Jag vet att du växt upp knasigt, lika så har jag, att mentala spöken alltid finns där med oss. Då är det vackert ibland, att få älska någon gränslöst och bli gränslöst älskad tillbaka. Att trots all smärta och grått man sett, så har man fortfarande kapaciteten till det. För att man vet, även om det varit mörkt och blir mörkt igen, att ljuset finns där även om det är svårt att se. Jag önskar er all lycka i livet. Ni är så fina ihop. Verkligen. <3

  4. Jag tror att kärlek är meningen med livet och nyckeln till mycket. Kärlek till dig själv, kärlek till dem runtom dig, kärlek till familj, kärlek till den du väljer att dela ditt liv med. Er kärlek är så vacker för mig för att du är så öppen med den. Jag vet att du växt upp knasigt, lika så har jag, att mentala spöken alltid finns där med oss. Då är det vackert ibland, att få älska någon gränslöst och bli gränslöst älskad tillbaka. Att trots all smärta och grått man sett, så har man fortfarande kapaciteten till det. För att man vet, även om det varit mörkt och blir mörkt igen, att ljuset finns där även om det är svårt att se. Jag önskar er all lycka i livet. Ni är så fina ihop. Verkligen. <3

  5. Alltså blir typ ledsen/upprörd av sista delen där du ber folk att inte hata på P? Det borde vara en självklart för alla som besöker din blogg att inte hata på människorna i din närhet utan vara glada för din skull istället? Men ni är hursomhelst jättefina tillsammans och man ser verkligen att du är lycklig med honom, blir varm i kroppen av att läsa det du skriver för du förtjänar verkligen det allra bästa! Kram

  6. Alltså blir typ ledsen/upprörd av sista delen där du ber folk att inte hata på P? Det borde vara en självklart för alla som besöker din blogg att inte hata på människorna i din närhet utan vara glada för din skull istället? Men ni är hursomhelst jättefina tillsammans och man ser verkligen att du är lycklig med honom, blir varm i kroppen av att läsa det du skriver för du förtjänar verkligen det allra bästa! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi