Mot Miami och Key West

Lunch på den nya loungen vid Pontus In The Air!

Hej mina vänner! Tusen tack för allt fin respons på mitt tidigare inlägg. Jag har ju varit väldigt rädd om P och knappt skrivit om honom alls. Han kommer fortfarande att vara rätt anonym här men efter igår känner jag ändå att jag kommer våga visa er att han finns. Även om jag inte vill att han ska vara en karaktär här så är han ju en av de viktigaste karaktärerna i mitt liv utanför bloggen.

I alla fall, de senaste dygnet har gått ut på att mentalt förbereda mig inför vår 10 timmars flight idag till Miami och Key West. P och jag har hyrt en Mustang och ska bila genom alla öarna. De ligger superlångt ner i Florida, typ vid Kuba och Bahamas!! Detta ska bli så spännande… Vi gick om ombord på planet för 15min sen och jag började gråta nästan direkt… Sätena är ju lika små som till Frankrike haha… Trodde aldrig att jag skulle kunna gråta in public men min klaustrofobi har växt fram det senaste året. Tydligen är det vanligt förekommande om man har ADHD eller ADD? Nu lyfter vi!

  1. Har varit på Key West flera gånger och det är SÅ mysigt! Du kommer älska det! Men det är nog bra att ha Miami med för Keyan är inte så himla livat, hehe 😉

  2. Har varit på Key West flera gånger och det är SÅ mysigt! Du kommer älska det! Men det är nog bra att ha Miami med för Keyan är inte så himla livat, hehe 😉

  3. Hej, jag tycker att du tar så fina bilder och undrar vilken kamera samt objektiv du använder dig av? Trevlig resa! 😊

  4. Hej, jag tycker att du tar så fina bilder och undrar vilken kamera samt objektiv du använder dig av? Trevlig resa! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi