Cap Du Eden Roc

Håll i hatten för här kommer bilder ifrån vår långlunch på Cap Du Eden Roc’s restaurang. Den ligger utanför Cannes i en stad som heter Antibes.

Utsikten är ja… Breath taking.

Sushi till förrätt.

Vi fick ett av de bästa borden, och där hade vi tur. För tydligen får bara de som har yachts sitta?

Vi var ett sällskap på 7 personer som gick dit. Vi åt inte på deras fine dining, utan på ”verandan” vid havet. Jag kan verkligen rekommendera det. Likaså takbaren. Om någon kille därute läser detta, så fria till din tjej på den takbaren i solnedgången med en flaska champagne. Säger hon nej då så dumpa henne!!

Jag åt en club sandwish.

Därute ser ni några utav båtarna.

Såhär sitter man och äter. Ångrar att jag inte fotade vårt sällskap men jag njöt lite för mycket.

Okej denna bilden gör inte alls rättvisa för hur fantastiskt vackert det faktiskt är. Uppe på taket ser ni även champange-baren jag pratade om. Bakom den här bilden så ligger det maffiga hotellet. Planerar du att bo över på hotellet när du firar så får du räkna med att lägga ut minst 7000kr/natten. Crazy! Men älskar din pojk/flickvän kändisar så är det helt klart värt det haha….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi