Tips! Cannes bästa middag

Den sista kvällen i Cannes promenerade vi runt längst strandpromenaden. Den kantas utav världens alla exklusivaste väsk- och klädmärken. En ny favorit för min del: Bottega Veneta! Äntligen har jag hittat ett märke som känns JAG! Efter badrumsrenoveringar och semestrar slår jag kanske till på en.

Kvällen till ära bar jag en gammal favoritklänning som har hängt med igenom mycket. Bland annat bar jag den när jag och Hanna blev nominerade till ”Årets podcast” i en inbiten gala som heter Finest Awards. Minnen!

Jag skulle nog aldrig bära den i Sverige för jag hade känt mig för naken… Men utomlands? Perfekt! Köpt på Mango för några år sedan.

Outfitbilden fotades utanför Martinez som är ett kändistätt hotell. Bla Rihanna bodde där under filmfestivalen för er som tycker sån fakta är kul!

Vi tog en fördrink i närheten. Min favorit-Carro! Hon kan möjligtvis vara den roligaste och sjukaste människan som vandrar runt på den här planeten. Skenet bedrar va haha! Här ser hon ut att vara en oskyldig sockertopp.

Jag älskar Cannes!!

<

Efter både en och två fördrinkar nära Martinez så tog vi kvällspromenaden bort till bordet vi hade bokat på Annex. Det kan faktiskt vara ett utav mina bättre Cannes-tips. På dagen är det en beachclub och på kvällen är det en fest som heter duga!

Annex Beach Club – Cannes

Det röktes vattenpipor ur solbäddar på stranden och musiken var en blandning mellan arabiskt och de bästa hit-låtarna just nu.

Andreas och Carro

Här står vi och inväntar (ovetandes!) kvällens bästa bord. Se till att vara ute i god tid när ni bokar.

En show var 10e minut!

Var tioende minut så drogs musiken upp och eleganta dansare kom in och gjorde succé! Jag har sett måånga shower där kvinnor inte blir behandlade särskilt bra men det här var bara vackert och kul att titta på. Inget speciellt naket utan bara något helt annorlunda. Här stannade vi tills sent (beställ skaldjurspastan om ni är där!!) och gick sedan ut och dansade en sväng på Baoli.

Middagen var inte speciellt dyr heller om man tänker ”Cannes priser”. Jag tror att vi betalade 1500kr/per person och då drack vi en del. Så tips!

  1. Hahaha det var mycket pengar ändå men det är ju inte varje dag man är i Cannes direkt så då ska man unna sig! Älskar din vita klänning 😊 (Hoppas att ni har det super i Florida!)

  2. Hahaha det var mycket pengar ändå men det är ju inte varje dag man är i Cannes direkt så då ska man unna sig! Älskar din vita klänning 😊 (Hoppas att ni har det super i Florida!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi