Uppdatering från Key Largo

Hej mina vänner! Äntligen lite tid till att skriva. P ligger nämligen i poolen och pratar om businessen i bloggar med en amerikan. När jag satt och redigerade bilder precis hörde jag att han skröt om mig och hur duktig han tycker att jag är… Det värmde i hjärtat hehe. I alla fall, jag har lovat mig själv att ta P i första hand under min semester. Aldrig välja telefonen framför honom. Så nu passar jag på att uppdatera!

My ride!

Vi hyr ju en bil här (kostar ca 2000kr för den här bilen en hel vecka!) och det var ett måste. Dels för att vi bilar men också för att de här delarna av USA är byggda för att ta sig fram med bil. Första tre dagarna var det i princip storm hela tiden och jag hade ingenting att fota. Så dessa är de enda bilderna jag har ifrån Key Largo (som ligger precis i början utav den här plätten med ö:ar).

Det har faktiskt varit väldigt svårt att hitta bra matställen här. Alla har sagt att de bästa är längst ut på den här slingan av öar (det vill säga området som heter Key West som är väldigt känt). Men detta stället har varit ett utav de bättre under resan. Vi fick i princip sitta i vattnet och äta.

P har tjatat om calamares sen sommaren drog i gång. Så för hans skull har jag gått med på att dela på det till förrätt under hela resan.

Att jag lever ihop med den här mannen!! Jag kan inte förstå det! Varje morgon när jag vaknar upp bredvid honom och han ligger bredvid mig så tänker jag ”Yes! Han stannade en natt till!”.

Jag är rätt kräsen med maten och har alltid varit. Som liten åt jag iiiingenting (okej fram tills typ två år sen). Nu är jag precis tvärtom. Beställer man en pasta här så får man skruvmakaroner med ost på. Och det är ju inget fel med det, om det är det man är sugen på. Men jag saknar svensk kvalité haha! Vi har försökt att leta upp de allra bästa restaurangerna men det har varit svårt.

Hur är ni med er partner när det kommer till alkohol? Vi dricker mer eller mindre alltid alkohol med varandra på helgerna (lunch/middag) och ett par gånger i veckodagarna också. Samt hela semestrarna oavsett dag. Både jag och P nöjer oss med ett glas eller två men kan festa bara han och jag också om vi känner för det. Flera av våra vänner dricker inte alls med varandra när de är själva, hur är det i era förhållanden?

Mitt i middagen började det SPÖREGNA så vi fick springa in ihop med ett gäng andra dyngsura gäster. Morgonen därpå bilade vi till Islamorada (där vi var i tre dagar) och nu har vi äntligen nått vårt sista stopp Key West!

På återseende mina kära!

 1. Var i key west några dagar förra året och jag håller faktiskt med om att det var svårt att hitta goda matställen. Kanske var det vi som inte googlade runt så mycket innan utan mest letade själva men jag tyckte definitivt att både Miami och Tampa hade bättre mat! Får ni chansen, ät på bubba gump! SÅ god mat och väldigt trevligt 😊

 2. Var i key west några dagar förra året och jag håller faktiskt med om att det var svårt att hitta goda matställen. Kanske var det vi som inte googlade runt så mycket innan utan mest letade själva men jag tyckte definitivt att både Miami och Tampa hade bättre mat! Får ni chansen, ät på bubba gump! SÅ god mat och väldigt trevligt 😊

 3. Hej! Om ni är kvar i Key West så måste ni besöka restaurangen Latitude.
  Det kan vara lite svårt att få bord då dem är mycket populär men prova!
  När man bokar blir man hämtad med en liten färja som tar cirka 10 min ut till ön där restaurangen ligger.
  Det är den enda restaurangen på ön som finns plus ett par fantastiskt fina hus.
  Ni sitter och äter precis nere vid stranden och får se världens finaste solnedgång, äta fantastisk mat och dricka goda drinkar.
  Det är ganska dyrt att äta här men det är så värt det. Verkligen en upplevelse 😊 Googla den! Kram Emelie

 4. Hej! Om ni är kvar i Key West så måste ni besöka restaurangen Latitude.
  Det kan vara lite svårt att få bord då dem är mycket populär men prova!
  När man bokar blir man hämtad med en liten färja som tar cirka 10 min ut till ön där restaurangen ligger.
  Det är den enda restaurangen på ön som finns plus ett par fantastiskt fina hus.
  Ni sitter och äter precis nere vid stranden och får se världens finaste solnedgång, äta fantastisk mat och dricka goda drinkar.
  Det är ganska dyrt att äta här men det är så värt det. Verkligen en upplevelse 😊 Googla den! Kram Emelie

 5. Åh vi dricker också alkohol, inte alltid mycket men det är så härligt att ta ett glas vin med honom. Några Av våra roligaste dejter har vi även blivi rätt fulla på, hehe!

 6. Åh vi dricker också alkohol, inte alltid mycket men det är så härligt att ta ett glas vin med honom. Några Av våra roligaste dejter har vi även blivi rätt fulla på, hehe!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi