Poddtips och Morning spot

Här hittade P mig imorse när jag njöt utav morgonsolen. Jag älskar att vakna tidigt utav mig själv (tack jetlagen) men faktiskt så vaknar jag tidigare och tidigare utav mig själv hemma i Sverige också. På helgerna blir det runt 08 och det har jag mina jobbrutiner att tacka för!

Jag har börjat lyssna på ljudböcker utöver mina poddar förresten. Jag hinner knappt lyssna på podd, men påväg till jobbet när jag cyklar försöker jag få det gjort. Det är ju kul!

Mina favoriter är:

Tankar med Daniel Redgert. Skvallerpodd med olika kända gäster. Lyssna!
Sälj och marknadspodden (alla som arbetar med sälj lyssna på ”Att skapa upplevese” och alla som vill jobba inom marknad lyssna på ”Att rekrytera marknadschef”). Ej för nördig podd men fortfarande relevant.
Relationspodden med Bingo Rimer och Katrin Zytomierska. Mycket åsikter, relationer och sex.
Måndagsmuttorna, min bästis @berggrenjulia ifrån Göteborg har startat podd och det är så skönt att alltid ha henne nära.

Och nu har jag då även börjat lyssna på ljudbok. Först ut är ”Omringad utav idioter” som är en bok om kommunikation och kommunikationsteknik. Bara lyssnat 30 min så ännu kan jag inte säga så mycket. Alex Schulmans ”Att vara med henne” var fin. Och sedan håller jag mig ifrån att läsa Daniel Redgerts (ja samma kille som har podden) nysläppta bok ”Vem fan är han?”. Han har nämligen lovat att jag ska få ett X så då vill jag hellre läsa den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi