Tankar om att flyga tillbaka till Sverige

Förlåt för hattig uppdatering senaste två veckorna, men det kanske ni var förberedda på i och med att jag tog min riktiga semester då. Men nu ska det bli skönt att komma in i vardagen igen…

För just nu sitter jag på flygplatsen och äter godis. Om ett dygn ligger jag i vår egen säng för första gången på fyra veckor. Vi har ju bott borta för att vi renoverar badrummet.. Det är inte klart men bara toaletten är på plats så är jag nöjd! Duscha får jag väl i så fall göra på jobbet! MEN det här gör ju att det blir väldigt vemodigt att åka hem. Skönt att åka tillbaka till rutinerna, jobbigt att bo i ett kaos… Hade varit skönt att vara kvar, men jag längtar efter jobbet och Stockholm… Ni förstår!

Min kamerarulle är fylld med 500 foton ifrån denna resan och jag vet inte vart jag ska börja. Veckan kommer kicka igång som en käftsmäll med jobb, middagar och Way Out West på fredag. Ska försöka jobba ikapp imorgon (söndag). Vilken semester jag har haft! Jag är så fylld av tacksamhetskänslor.

  1. Ser verkligen ut som ni haft det otroligt bra, jag har själv vart i USA flertal ggr och älskar det landet. Jag förstår att det känns vemodigt att komma hem närhet är lite kaos. Men vad säger man borta bra men hemma bäst? 😉

  2. Ser verkligen ut som ni haft det otroligt bra, jag har själv vart i USA flertal ggr och älskar det landet. Jag förstår att det känns vemodigt att komma hem närhet är lite kaos. Men vad säger man borta bra men hemma bäst? 😉

  3. Är alltid lite delade känslor att åka hem, man längtar men ändå inte 😉 Hoppas att det går fort med renoveringen, för det är ett irritationsmoment när man går i det hela tiden! Värt det när det är klart, som tur är!

  4. Är alltid lite delade känslor att åka hem, man längtar men ändå inte 😉 Hoppas att det går fort med renoveringen, för det är ett irritationsmoment när man går i det hela tiden! Värt det när det är klart, som tur är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi