Ny inredning till hemmet

Nu efter semestern har vi lagt mer pengar på inredning för att någon gång bli klara i vårt hem. Att tillägga är att samma dag som jag tog de här bilderna la vi in vår nya matta och monterade dit de nya soffbenen i mässing… Men ni kan få närbilder på det med tiden om ni vill! Men flera av er har ju efterfrågat mer inredning här vilket såklart gör mig glad.

Helheten! Så tomt utan mattan haha…

Soffa ifrån Sofa Company

Nya kuddar! Från vänster: Marimekko, Ceannis, Afroart, Svenskt Tenn

Kuddar Marimekko, Ceannis. Soffbord Svenskt Tenn

Kuddar gör verkligen ALLT i ett vardagsrum. Jag vill ha minst två till. Jag har flera vänner som är besatta av kuddar och ljuger för sina män om hur mycket pengar dom spenderar på kuddar. Jag skrattade så jag kiknade när en tjejkompis förtvivlat ringde och berättade att hennes man hade spillt vin på ”300 kronors kudden” när den i själva verket kostade flera tusen. Då fick hon bita sig i tungan för att inte skrika rätt ut. Tyvärr har den här besattheten smittat av sig på mig lite. ”Ägg-kudden” är min absoluta favorit, den är så len.

Vårt stora fönster bidrar med så mycket ljusinläpp. Jag var förresten på en lansering förra vintern där en ”ljusexpert” sa att man ska ha MINST 5 olika ljusenheter i ett rum, och de ska alltid gå att dimra. Vi har utgått ifrån det hemma nu och det har gjort SÅN SKILLNAD för mysfaktorn.

Nytt soffbord ifrån Swedese. Vas ifrån Broste Copenhagen

De efterfrågade New Yorker och Stockholmer- tavlorna som vi har hemma är signerade utav konstnären Saul Steinberg. Kolla auktion!

Lampa Markslöjd med lampskärmar ifrån Svenskt Tenn. Brickbordet är ärvt.

Sedan har jag även införskaffat mig lite nya detaljer att ha på byrån ute i hallen…

Vår nya vas som jag tokälskar och lampan som jag alltid får så mycket frågor om.

Lampa Markslöjd, vas Nordstjerne (världens bästa present att köpa till någon?) och hästar ifrån Kay Bojesen

Skäll på mig om jag missade att skriva ut vart något kom ifrån! Det är så kul att ni verkar uppskatta inredningsinlägg. P har ju väldigt ”engelsk stil” medan jag är mer ”dansk”. Det är en kombo av båda i vårt hem just nu men vi är på god väg att hitta HELT RÄTT. Men det tar tid att hitta sin grej.

  1. Hahah det där med kuddarna känner man ju igen. Jag är besatt av kuddar, och även fast jag inte lägger så mycket pengar på det (inte värt när man hyr i andrahand) kan min kille få paniiiik på att vi har så mycket kuddar hemma. För honom är det bara någonting som tar plats i soffan och sängen men för mig känns det ju absurt att man skulle ha vare sig vardagsrum eller sovrum utan fina prydnadskuddar? En tjejgrej kanske? Hahah!

  2. Hahah det där med kuddarna känner man ju igen. Jag är besatt av kuddar, och även fast jag inte lägger så mycket pengar på det (inte värt när man hyr i andrahand) kan min kille få paniiiik på att vi har så mycket kuddar hemma. För honom är det bara någonting som tar plats i soffan och sängen men för mig känns det ju absurt att man skulle ha vare sig vardagsrum eller sovrum utan fina prydnadskuddar? En tjejgrej kanske? Hahah!

  3. Ellinor! Vad ska man ha för höstskor egentligen? Man vill ju fortsätta kunna använda snygga kostymbyxor etc men samtidigt vara varm om fötterna.. Hur kommer du kombinera??

    Tack för bra blogg <3

  4. Ellinor! Vad ska man ha för höstskor egentligen? Man vill ju fortsätta kunna använda snygga kostymbyxor etc men samtidigt vara varm om fötterna.. Hur kommer du kombinera??

    Tack för bra blogg <3

  5. Herreguud vad fint ni bor! Älskar detaljerna, helheten, ALLT!! 💗 Så fint som ni har vill jag också ha någon gång i framtiden

  6. Herreguud vad fint ni bor! Älskar detaljerna, helheten, ALLT!! 💗 Så fint som ni har vill jag också ha någon gång i framtiden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi