Fix inför en stor plåtning

Vänner! Jag är just nu på jakt efter min nya frisör. Jag har nämligen insett att min tidigare salong (som jag gick till i över 3år) ligger långt hemifrån. Så nu har jag varit hos en tjej som heter Maria Heverius (länk tills hennes Instagram)! som sitter på Riddargatan 19. Dvs mitt i smeten och precis där jag befinner mig i vardagen.

Titta så härligt man har det hos henne.

Om man går längre in i salongen kommer man till ”gubbrummet” som jag kallar det där oftast grabbar klipper sig.

Där står detta fantastiska drinkskåpet.

Jag bokar ju alla mina behandlingar (manikyr/pedikyr/frisör) via en app som heter BookATreat. Där ser man snabbast vart närmsta lediga tid finns. Och fyller man i ett datum man vill göra en behandling kommer alla salonger upp som erbjuder en tid då istället för att man ska behöva ringa runt efter tider. Smart. Detta är ej ett betalt samarbete utan jag bara uppskattar deras tjänst.

FÖRE

EFTER

Hos Maria satte jag i alla fall in några slingor hairtalk (jag skulle aldrig rekommendera något annat än den metoden av löshår pga håret slits sönder av allt annat, trust me been there osv…). Jag varken färgade eller klippte men som ni ser blev det ett jäkla upplyft.

På torsdag åker jag nämligen till Borås för en stor sportig plåtning för ett varumärke jag kommer arbeta tätt med framöver. Ikväll ska jag göra en spraytan också för att bli extra piffig. Kan ni gissa vilket varumärke jag ska jobba med?

  1. Är själv från Borås-hållet och skulle kanske gissa på Bubbleroom? Lycka till och tack för en inspirerande blogg! 😊 kram!

  2. Är själv från Borås-hållet och skulle kanske gissa på Bubbleroom? Lycka till och tack för en inspirerande blogg! 😊 kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi