Min egna onlineshop

I bloggsamarbete med Smimpy

Nu ska ni få höra något kul! Jag har startat upp min lilla egna shop här i bloggen. Där har jag samlat produkter som jag har tänkt köpa inom en framtid eller som jag har visat upp i något blogginlägg. Precis under min header och alla kategorier hittar ni en liten ikon som föreställer en shoppingpåse. Klickar ni där så kommer ni direkt till alla mina produkter. Jag som ÄLSKAR smarta tekniska lösningar, och det är så kul att få presentera detta projekt för er.

Jag har precis beställt hem nya skor till landet som ni ser på bilderna och nu inväntar jag både kastruller och heminredning. Och oftast så hinner jag inte fota allt som jag beställer hem i enskilda blogginlägg, men de syns oftast lite här och var ändå. Då frågar mig alltid om länkar och de kan jag alltså enkelt länka till i min shop nu. Smart va! Smidigare för er och mig.

Såhär ser det ut i min meny längst upp i bloggen nu. Och längst ut till höger är alltså min ”shop”.

Detta gör att ni direkt via shoppen kan handla hem saker ni gillar. Istället för att jag länkar till 10 olika hemsidor som ni ska shoppa via och fylla i uppgifter. Nu har ni alla mina produkter samlade och shoppingen blir smidigare.

Juste! Jag ska försöka lägga in kuddar jag har beställt hem i min shop också. Inredning är precis en sån där grej som kommer att vara klockren att lägga in här.

Ber dock om ursäkt för att inte hela mitt hem ligger inne i shopen än men jag kommer att fylla på allt efter som! 🙂

Klicka HÄR för att komma direkt till min shop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi