Outfit på NK galan 2017

Såhär gick jag klädd på NK galan 2017 som gick av stapeln igår. Mina favoritdesigners vann priser så det var en bra måndag. Tills jag har fått bilderna ifrån röda mattan och eventet så bjussar jag på fyra mobilbilder som vi snappt knäppte av innan vi gjorde entre på galan.

Väska Bottega Veneta // Skor Twist & Tango // Örhängen Sophie By Sophie // Byxa kavaj topp ifrån Day Et Mikklesen

Årets bästa trend är helt klart party-pyjamasen, och jag känner mig faktiskt finast såhär. I en kavaj, en topp som är hög i halsen och slappa byxor. Tack för alla fina komplimanger under kvällen. Jag älskar NK och dessutom såna här typer av tillställningar vilket gjorde det omöjligt att ha en dålig kväll. Jag och Ebba delade på en Bzzt hem där våra män drack drinkar efter en lång middag. När katterna är borta dansar råttorna på bordet hehe…

Nu ska jag hugga in i en mailkorg som svämmar över. Hoppas ni har haft en grym vecka so far!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi