Min nya samarbetspartner är…

Tidigt imorse gick jag upp för att packa väskan och förbereda allt inför resan till Borås. Imorgon är det ju fotografering, så idag var det fitting och träffa marknadschefen, designern och digital managern. Vi skulle gå igenom upplägg inför samarbetet, se hur kläderna sitter för att eventuellt sy in något, gå igenom varumärkesstrategi etc.

… Mitt ambassadörsskap den här hösten kommer alltså att vara med 8848 Altitude! Hos dom köpte jag min första skidjacka och det är ett märke jag stolt står bakom sedan många år tillbaka. Under de kommande månaderna kommer jag att visa upp plagg ur den nya kollektionen och hjälpa er att hitta de perfekta skidkläderna inför skidsäsongen. Jag som ÄLSKAR snygga skidkläder!!!

Jag är så pirrig att jag spricker! Kollektionen släpps i slutet av oktober och är något av det snyggaste jag har sett. Ni vet… Långa tiiiighta tunna skidbyxor som är vida nertill! Jag hade sååå svårt att hitta det förra året utan att spendera en hel månadslön. Men nu så!! Och detaljerna är i lack, skinn och olika sydda mönster. 10/10 poäng verkligen! Hur ofta tycker man att något är det!

Rumpan blir rund och fin som ett litet äpple i dessa.

Och kolla utsidan på dom – en svart rand! GE MIG!

Till den vita byxan finns en matchande tröja att bära under skidjackan och/eller på afterskiin ute till höger. Jag föll för den vinröda bredvid också. Obs detta är inget jag bara skriver – utan jag älskar plaggen! Det kommer ni också att göra! Bättre bilder kommer imorgon när jag har plåtats i alla plaggen. Men jag kunde inte låta bli att visa er en sneak peak nu.

Detta setet blev nog min favorit för dagen. Byxorna satt perfekt på mig och priset var grymt. Jag längtar så mycket efter skidsäsong nu så att jag kan glida nerför backarna i detta. Jag vet ingen som har ett militärgrönt skidställ?

Detaljer på favoritbyxan som även kommer i vitt och svart… Denna modellen kommer jag att bära i flera år framöver.

Detta är ett av de roligaste samarbetena jag har haft i bloggväg och jag är så tacksam över mitt jobb. Imorgon är det fotografering med en modell som gäller! Jisses… Vad har jag gett mig in på… Godkväll på er ifrån ett mysigt Borås!

  1. Men härligt! Så snygga. Har ett par vintervantar därifrån och dem är de bästa! Vad ligger byxorna på? Har alltid problem att hitta snygga byxor då jag är lång och smal

  2. Men härligt! Så snygga. Har ett par vintervantar därifrån och dem är de bästa! Vad ligger byxorna på? Har alltid problem att hitta snygga byxor då jag är lång och smal

  3. Så sjukt snygga! Jag har aldrig åkt skidor, men det kanske är dags om man nu kan vara sådär snygg i backen? Haha. Vida benslut <3

  4. Så sjukt snygga! Jag har aldrig åkt skidor, men det kanske är dags om man nu kan vara sådär snygg i backen? Haha. Vida benslut <3

  5. Eller hur!!! Förra året när jag letade efter ett par liknande byxor utan att hitta dom så ville jag inte åka till Alperna där ett tag… Men när man hittar snygga skidkläder blir man sååå sugen på snööö <3

  6. Eller hur!!! Förra året när jag letade efter ett par liknande byxor utan att hitta dom så ville jag inte åka till Alperna där ett tag… Men när man hittar snygga skidkläder blir man sååå sugen på snööö <3

  7. I love them!!! Jag kan tyvärr inte avslöja sen. De är inte BILLIGA men de är de ”billigaste” av alla tighta långa skidbyxor jag har hittat! <3

  8. I love them!!! Jag kan tyvärr inte avslöja sen. De är inte BILLIGA men de är de ”billigaste” av alla tighta långa skidbyxor jag har hittat! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi