Behind the scenes…

I stolt bloggsamarbete med 8848 Altitude.

Idag ägde fotograferingen rum för den kommande kollektionen, och det ska bli så kul att visa er resultatet! Detta var min första fotografering. Jag har tackat nej till en del innan av flera skäl, men den här gången kändes både varumärke och team 100% rätt. Och den lilla nervositeten jag hade när jag klev in släppte snabbt.

Mycket för att jag blev sminkad fint, men också för att både modellen, fotograf, stylist, producent, designer etc var så himla snälla mot mig. De ropade ”DÄR har vi DEN!”… ”Nej DÄR! Grymt Ellinor”. Då känner man sig inte så dålig längre hehe… Det kändes som att vi har jobbat ihop i en evighet.

Jag trodde att jag skulle bli inkletad i dubbelt så mycket smink än vad jag faktiskt blev. Det var nästan mindre smink än vad jag bär till vardags. Men jag klagar inte!! Jag har svårt för mycket smink. Det var lite nervöst innan makeup artisten satte igång. I och med att bilderna kommer att släppas lite här och var, och att mitt ansikte är mitt varumärke utåt. Då vill man att det ska bli fint… Men jag blev verkligen lyssnad på och mina önskemål gick igenom!

Moodboard och sneak peak…

Avslutar med denna bilden. De hade bara byxorna i den minsta storleken inne, men jag har testat 38 också och den tyckte jag satt ännu bättre nertill. Nog för att jag är lång men jag har ju väldigt långa ben för min kroppsform också… Men dessa är faktiskt de längsta byxorna jag har provat. I pjäxor gå de hela vägen ner till foten – perfekt!

I slutet av oktober släpps som sagt kollektionen och jag kommer att vråla ut överallt när ni kan hitta plaggen. Men vill ni försäkra er ett par byxor eller en jacka (har en känsla av att de kommer att ta slut snabbt) så följ 8848 Altitude på Instagram (klick)! Nu åker jag till Göteborg över helgen, puss!

  1. Nu blev jag SUPERGLAD! Ska ner till Italien för att åka skidor efter årskiftet och är i ett stort behov av nya skidkläder. Är väldigt kräsen men tycker att detta märke lever upp till vartenda krav. Wiho!

  2. Nu blev jag SUPERGLAD! Ska ner till Italien för att åka skidor efter årskiftet och är i ett stort behov av nya skidkläder. Är väldigt kräsen men tycker att detta märke lever upp till vartenda krav. Wiho!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi