Jag ska byta bloggportal

… Ja ni läste rätt! I november byter jag bloggportal. Detta känns spännande och kul – och helt rätt i tiden!

… Min nya portal blir alltså United Influencers. Ett nätverk med en liten skara bloggare men med stora profiler, såsom Blondinbella, Sofi Fahrman och familjen Parnevik. UI som nätvärk lägger sitt största fokus på affärer och att hålla en högkvalitativ standard. Jag hörde mig för i branschen och tidigare kunder och mediabyråer tyckte att UI är väldigt professionella, vilket var den sista pusselbiten för att jag skulle signa avtalet. Det känns så bra.

Låt mig få presentera min nya agent… Kima!! En riktig businesswoman som jag har mycket att lära av, men som också är en av de mest genuina och ärliga människorna jag har träffat. Jag tror att vi är en match made in heaven. Säger hon något så menar hon det, och hon har alltid ett leende på läpparna. Vi är samma skrot och korn helt enkelt. Längtar efter att arbeta med henne framöver<3

Psst… En agent är alltså mellanhanden mellan kund och mig. Sedan har vi säljarna som drar in affärer, projektledarna som styr upp samarbetena och fotografer som hjälper mig med foto.

En liten del utav kontoret, jag kan fota mer åt er vid ett senare tillfälle om ni vill. Jag tror inte att teamet förstår att dom är fast vid mig nu och att jag kommer komma förbi och hänga hela tiden hehe.

En bild som jag hittade på några i teamet. Vill ni veta mer om United Influencers så kan ni läsa följande artiklar:

”Jag blev förvånad över hur lite influencers tjänade”

”United Influencers stärker sitt profilteam med Blondinbella”

.. Sedan känns det självklart så tråkigt att lämna Nouw! Jag har varit här i närmre 3 år och vi har växt tillsammans. Men det kommer ett helt inlägg om min tid här på portalen i veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi