Min tid på Nouw – tillbakablick

… Okej förbered er på ett sentimentalt inlägg. Jag ska ju inte blogga hos Nouw så länge till, men fram tills idag har jag bloggat här i 2,5år!!! Att byta portal är att byta arbetsplats, och jag har trivts så förbannat bra hos Nouw. Jag tänker att vi spolar tillbaka tiden och kikar på en tiondel av allt jag har fått erfara under den här portalen.

Våren 2015 flyttade jag till Göteborg och kände inte en kotte. Joanna Fingal som hade rekryterat mig hemma i Stockholm sa ”vi har en tjej på vårt kontor i Göteborg som är såå trevlig, Elin heter hon. Hon väntar på att du ska komma förbi och hänga”. Jag kände mig välkomnad direkt och det dröjde inte länge innan jag gick dit.

Jag fick en kontorsplats och pysslade mest med mitt. Tills Way & West ägde rum och jag blev medbjuden att hänga med alla göteborgsbloggare. Efter det började jag hänga med tjejerna på fritiden. På bilden ser ni två nyfunna vänner ute i Onsala.

Jag började skriva redaktionellt innehåll till siten och en dag när vi satt och spånade idéer för framtida artiklar kom Elin på att vi skulle köra en intervju med mig. Jag får fortfarande frågor kring den intervjun, som går att läsa om ni klickar här. Jag pratar om mina ekonomiska mål och visioner kring framtiden. Intervjun slog läsarrekord på siten och det är kul att läsa om mitt driv som 19åring. Många av målen har jag nått upp till idag, och andra har jag ändrat mig kring.

Jag ville vara på kontoret jämt för att hänga med den här pinglan. Och efter jobbet började vi ta AWs. Här på invigningen av Vigårda på Avenyn.

Jag tjatade hål i huvudet på alla om ”familjekänslan” och hur viktig den är. Något som Elin verkligen har utvecklat och idag vet alla i branschen att Nouw är en genuin portal där alla är kompisar på riktigt. Det är så jäkla fint. I alla fall. Nouw skulle hålla i utbildningar för sina bloggerskor och jag erbjöd mig att fixa in en föreläsare. Så jag ringde Johannes Hansen och efter det åkte vi tre på en turné till Göteborg, Olso och Warszawa.

Herregud vad kul vi hade. Jag kom hem tokinspirerad efter varje resa.

Från att bara vara vi till…

… Att växa sig stora. Jonas som ni ser till höger om mig sitter med i Nouws styrelse, och har varit ett enormt stöd för mig när jag ville ta steget vidare från blogg till ett ytterligare arbete. Otroligt värdefullt!! Tack Jonas!

@joannafingal och jag på en middag på Nosh & Chow under en helg fylld med aktiviteter, signerad Nouw.

Flera utav mina bästa vänner har jag fått kontakt med via Nouw. Bla @berggrenjulia och @Victorialindberg <3

@moamatsson och jag på en middag i Polen (varit där två gånger med Nouw).

Tidigare låg Nouw under samma koncern (Modern Woman Media) som bloggportalen Devote. Vilket gjorde att man lärde känna bloggerskorna där också.

@gertrudes och jag under Fashionweek 2016

Nouw har anordnat sååå många events under åren för deras bloggare och jag har haft äran att alltid bli medbjuden. Jag har varit med från att ingen visste vilka Nouw var, till att dem nu är självklara i branschen. Inte bara i Sverige utan också i Skandinavien. För ni vet väl att Nouw är skandinaviens största bloggportal?

Utanför det tidigare kontoret i Stockholm på Sturegatan där jag emellanåt arbetade innan jag började på Ingager.

Och här i Köpenhamn med @elinskoglund <3

Perioden på Nouw har varit en av de roligaste i mitt liv, och det känns så sorgligt att jag inte ska vara kvar längre. Som tur är kommer vi att hänga mycket i alla fall <3 Jag har inte ett enda ont ord att säga om den här portalen och alla som arbetar bakom den. Tvärtom. Ska du starta en blogg så ska den ligga under Nouw. Dom har det enklaste verktyget och vet hur man bygger upp bra bloggar.

Tack för de här åren Nouw, @joannafingal och @elinskoglund. Shit vad kul jag har haft det med er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi