Sneakpeak på nya köket och mormor på besök

Godkväll på er mina vänner. Snart slår klockan över till tolv, och här ligger jag och bloggar. Som jag skrev tidigare är min pojkvän iväg och reser, så jag och mormor passade på att umgås.


Köket blev klart i onsdags, precis lagom till att mormor kom. Så det blev perfekt! Dock kommer vi att behöva ta bort den platsbyggda köksoffan, och flytta ner den 10cm. Så det justerar byggkillarna snabbt i nästa vecka. Sen får ni se bilder!


Här är hon! Min lilla mormor. Hon är pytteliten verkligen, knappt till min armhåla. Mormor Mona<3 Alla kvinnor på mammas sida fick barn ganska tidigt. Så både min mormor och gammel mormor är fortfarande väldigt unga. Om vi leker med tanken att jag skulle få barn IDAG så skulle det finnas 5 generationer av vår släkt vid liv. Sjukt ju!


Min lillebror fyllde 15 i september, så idag var min mamma norr om stan och kikade på en moped till honom. Så påvägen hem stannade hon och åt middag med mig och mormor som vi hade lagat. Det blev en höstsoppa!


Mormor och jag gick på stan idag och kikade i butiker. Utbudet är inte så stort i Nyköping/Oxelösund, så jag drog med henne ut. På stan åt vi även lunch på Wienercafét och sedan Roy Fares Café för fika. Välbehövligt att bara vara. Sen dess har vi roddat här hemma. Städat, kollat film och lagat mat.


Jag har varit lite halvlåg den här veckan. I och med att jag har gått ner i tid på jobbet (pga mina nya arbetsområden) så känner jag mig oerhört rastlös. Jag är en sån person som får otroligt mycket gjort när jag har mycket att göra. Men när jag bara har några få saker, skjuter jag upp det. Snälla säg att någon känner igen sig. Känner mig 100% misslyckad pga detta, men förhoppningsvis släpper det i veckan. Dessutom har jag missat 3 events den här veckan med några utav mina favoritmärken. Surt bara. Men nu ska jag sluta klaga och bädda ner mig i våra nya sängkläder. Godnatt på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi