Dagens outfit

Jag är så dålig på outfitbilder… Jag vill oftast ta en bild, men jag skäms så mycket för att fråga om hjälp. Vill inte ta upp någons tid eller att någon ska tycka att jag är jobbig. Till och med när folk självmant frågar om de ska fota mig säger jag nej bara för att jag känner mig ivägen haha.. Märkligt ändå för jag är ganska snabb när jag väl fotar. Max 3 minuter sen är jag klar!

Tröja Zara // Skinnbyxor St Tropez // Väska Bottega Veneta // Skor Zara // Örhängen (nya!) // Kappa (ny!)

Sidospår. Såhär gick jag klädd idag! Sofi Fahrman hade ett event med Essie som jag gick på en snabbis innan jag skyndade mig hem till mormor. Angående events förresten så har jag en klump i magen över hur många events jag har skippat de senaste två veckorna. Säkert 20 st i och med Pressveckan. Jag läste på Sandra Beijers blogg att hon kör några dagar i veckan när hon varken pratar eller träffar någon alls… För att samla på sig kraft för sedan orka umgås med folk igen. Smart grej ändå, fastän jag aldrig hade klarat det i längden. Jag hatar egentligen att vara själv, men i perioder måste jag för att ha orken att vara social sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi