ESSIE X SOFI FAHRMAN

Måndagmorgon peeps! Vilken fantastisk dag det är idag. Solen skiner, det är krispigt i luften och jag ska iväg på en rolig intervju om någon timme. Håll tummarna för mig! Efter det ska jag nog sätta mig på Nouws event och njuta av att hänga med alla innan det är dags att flytta bloggen. Nu ska ni få se jag hade för mig i fredags:

Mormor var ju hos mig från onsdag till lördag. Och på fredagen smet jag iväg för att gå på Sofi Fahrmans event för nagellacket Essie. Jag tycker det är så kul med produktevents för man får lära sig så mycket mer om varumärket. Essie är ju en verklig person, som grundade märket för att hon inte tyckte att det fanns något utbud för färgade nagellack. Girlpower!

Fick så många frågor om lilla hunden Louie. Han är en Pomeranian + Japansk spets. Nästan som vår hund Happy som är en Pomeranian + Lasapso.


Essie ligger ju, precis som The Body Shop, Maybelline New York, Kérastase, Vichy etc under huvudkoncernen LÓreal kan man säga. Och här står jag med två tjejer som jobbar på just – LÓreal. Det måste vara så kul att jobba där! Och vilka härliga tjejer då!! Jag stod och förbarmade mig över att jag hade glömt min hårborste… Så i nästa sekvens satte jag upp håret haha. Hur kommer det sig att håret alltid är så fint innan man går hemifrån…


Temat för fredagen var ”space”, som Essies senaste nagellackskollektion heter. Och titta så fint det var dukat!


Jag fick äran att sitta vid värdinnans bord, och vi gick igenom ämnena podcasts (där jag nominerade Relationspodden på plats ett – I love it!), Instagrams algoritm och adwords på Instagram och i bloggar. (Psst adwords eller affiliatelänkar som det även kallas är länkar där vi influencers får betalt per klick). Jag måste boka in en tid för ett möte med Adviral Media som får utbilda mig om knepen. Adwords var ju någonting Sofi Fahrman själv släppte för många år sedan, vilket jag tycker är så imponerande! Det har ju förändrat en hel bransch.


”Den där mörka är min favorit” utbrast jag, och då drog Sofi storyn om den. Jag älskar blodröda tånaglar tex.


När presentationen var över och maten uppäten så fick man manikyr om man ville. Jag som hade sparat ut mina naglar i 2 månader, hade kvällen innan bitit av dom i ren stress. Så en manikyr satt verkligen på sin plats. Rött är min all time favorite på naglar. Det är kvinnligt och feminint och funkar (nästan) jämt. Inte när man har 2mm långa naglar. Då får det bli nude för att ingen ska dra sina blickar mot ens händer… Mitt bästa knep när man är en nagelbitare är att faktiskt måla naglarna. Dom blir så himla mycket fräschare då, och människor runt matbordet slipper tappa aptiten…


Här gissar jag på att det snackas förlovningsringar hehe…


Stort tack Sofi och Essie för en lyxig fredagslunch!

… Psst ni vet väl att bla Sofi bloggar på United Influencers? Jag är så peppad på den här blogghösten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi