VECKANS PLANER – HÖSTLOV!

Skor Zara // Byxor Bikbok // Kappa 2nd Day // Väska Leowulff

Måndag: Morgonintervju (check!) det gick så bra! Hämta ut paket inför ett kommande samarbete med Zalando. Det var faktiskt några av er läsare som tyckte att jag skulle köra marknadsföra deras ”tall collection” så nu ska jag göra det! Byggarna kommer hit för att fixa det sista i köket, och vi åker ner till Norrköping efter jobbet. Vi ska sova hos min svägerska och äta bolognese. Herregud vad skönt det är att ha det så flexibelt som jag har det just nu!

Tisdag: På morgonen så åker vi till Linköping och fortsätter med min utredning. Jag ska få göra blodprover, göra ett test och träffa en psykolog. Skulle ni vilja att jag gör en video kring detta någon gång? Jag känner mig så vilse på youtube-arenan och skulle vilja ha några ämnen att förhålla mig till. Då känns spärren enklare. Fota samarbetet med Zalando. Efter det ska vi köpa ett släp och åka ner till landstället i Skåne.

Onsdag: Ta upp båten ifrån hamnen, leta efter ett nytt matbord till köket och ett skrivbord till sovrummet. Övningsköra och leta efter en mick till mig.

Torsdag: Promenera längst havet, spela tennis, rodda i trädgården och gå på loppis. Jag har blivit besatt sedan jag hittade våra fantastiska röda/vita skålar där. Skåne har ett brett utbud av loppisar. Sedan ska vi laga en mysig middag och njuta av att bara vara vi två. Och jobba såklart. Men det ska vi göra alla dagarna om vartannat.

Fredag: Inga planer mer än att jobba och fullfölja de ärenden som vi har påbörjat under veckan.

Lördag: Träffa P’s gamla tjejkompis Jonna och hennes fästman. Jonna är höggravid och jag är såå glad för deras skull. Blir blödig av bara tanken. Det är så jäkla härligt och fint att jag kommer så bra överens med P’s vänner också.

Söndag: Resa hem till Stockholm!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi