WELCOME TO MY CRIB

17.11.23

Dagens roligaste: Morgonkursen hos Berghs School Of Communications om att ”Leda innovations processer”. Och att träffa Annika ifrån kontoret såklart. Kul att vi båda lyckades boka en plats och sågs svettiga i ingången för båda hade sprungit dit haha!

Dagens köp: En ny kameraladdare och två röda julstjärnor (blommorna)

Dagens tanke: Behöver jag gå en kurs för att känna att jag har fördjupat mig inom något specifikt ämne? Vad vill jag arbeta med framöver, på riktigt? Vill jag arbeta på ett litet bolag och få ett stort ansvar? Eller arbeta på ett enormt bolag och vara en liten fisk i ett stort hav?

Dagens viktigaste: Skaffa gymkort och maila min gamla körskolelärare. Inget av det kommer ju att hända haha… Får ångest av båda sakerna.

Dagens jobb: Planera en youtubevideo om min önskelista inför julafton. Det ska bli spännande att se vad ni tycker om den…

Dagens sämsta: Min torra hy runt munnen, läpparna och runt ögonen. Hela ögonlocken kliar och hela jag flagnar. Dock fick jag en kvällspresent av P igår med tre produkter ifrån Elisabeth Arden. Nämligen 8 hours! Så nu jäklar.

Dagens sug: Flytta så jag får ett badkar och en balkong hehe… Det kommer dock inte att hända i och med att marknaden har gått ner 10-15%.

Dagens irritation: På pressen och media som har blossat upp hela bostadsmarknaden som att den kommer fallera? Samt regeringens nya förslag om de nya amorteringskraven? Det kommer ju innebära att alla som amorterar kommer att spendera mindre pengar på andra saker. Såsom shopping, restaurang etc vilket i sin tur betyder att alla marknader blir påverkade negativt. Dock ”klarar vi oss” ifall lagen går i kraft nästa år, men ändå. Det kommer ju bli helt OMÖJLIGT för förstagångsköpare att ha råd att köpa en lägenhet. Och då är det ändå väldigt svårt som det är.

Dagens bästa: Att jag förhoppningsvis ska till Göteborg inom kort! @berggrenjulia , @victorialindberg och Emelie vad gör ni den 7/8/9e december?

Tröja här (adlink)

Titta vem som har varit på besök! Nämligen fotografen Malin Göransson. Tack snälla för hjälpen fina. Visst känns det lite som ”Welcome to my crib” för att vi tog bilderna i köket? Jag är så glad över att vi målade in hyllan som ni ser bakom mig. Dock har vi velat byta hyllor till några finare, men nu är jag inne i en period där jag inte orkar bry mig om inredning… Hoppas jag får tillbaka suget snart så att vi kan bli klara någon gång (i februari har vi bott i lägenheten i 1år!).

Förresten! Just nu kör jag ett samarbete på Instagram som jag vill tipsa om. Man får nämligen 30% rabatt PÅ HELA SORTIMENTET hos na-kd med koden ”ellinor30” fram tills imorgonkväll. Så skynda fynda! Jag köpte en silkesskjorta, en brun teddykappa och en tunnare dunjacka ifrån Hunkydory.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi