MINA FYND PÅ BLACK FRIDAY

Min Black Friday fredag var faktiskt magisk! Jag jobbade några timmar på förmiddagen innan jag mötte upp Matilda som jag lärde känna när vi båda bodde i London. Hon blev min stöttepelare där när jobbiga saker hände hemma i Sverige eller när det var tjafs med mina roomates. Matilda bor i Nyköping så vi ses inte superofta, men jag är glad för de stunderna jag får med henne. Det är skönt att ha vänner som får ner en på jorden när man är mentalt inne i ett hektiskt liv i Stockholm om ni förstår. Glömde tyvärr helt att ta bilder men vi åt i alla fall lunch på Holy Greens i Moodgallerian som jag älskar. Jag har typ förätit mig på deras ”laxokado” – tipstips!

Här får ni gårdagens Instagram uppdateringar:

”This city has made such an impact to me🌆🎇 Längst den här gatan har jag: sprungit på i mannen i mitt liv. Firat framgångar. Fått nya kompisar som fyllt upp platser i mitt liv jag inte visste var tomma. Ätit underbara måltider. Startat bolag och dansat tills gryningen. Jag hoppas aldrig att jag blir redo för att flytta härifrån💫 17.11.24”

”Those people you both cry, laugh and celebrate with🌆 17.11.24”

Efter myset så betade jag av ytterligare jobb innan jag gick runt på NK i någon timme. Jag har förälskat mig helt i allt julpynt ifrån Newport så jag slank in där. Dock knyckte tjejen innan mig de sista kulorna som var mina favoriter. Hittade dock både mörkbruna och mörkgröna som jag älskade (dessa). I butik kostade dem 39kr, men online 63kr/st. Så jag ska bara dubbelkolla priset innan jag beställer dem. Sedan köpte jag julservetter (som såklart inte var på rea) för 200kr (vem är jag?!) innan jag slank ner till Sturegallerian i väntan på Elin och Klara. Elin skulle köpa en ny väska på Nathalie Shuterman, och såklart hittade jag en ny vinterjacka på rean. Den hade kostat 12000kr men var nedsatt till 6500kr, så det blev faktiskt ett köp! YEY! Men nu har jag lovat min pojkvän att sälja av flera jackor som bara hänger i garderoben hemma för vi får inte plats med fler haha… Jag har ju en bloppis som heter ”pdotterbloppis” på Instagram. Det enda som finns kvar där till salu är den beiga kappan, sedan tänkte jag uppdatera sidan med mer plagg i veckan. Håll utkik!

Efter firade vi våra köp med lite bubbel innan jag faktiskt åkte hem. Jag är ensam hemma den här helgen då P är i Göteborg med grabbarna. Så jag ville bara njuta vilket var helt rätt beslut idag hehe. Nu ska jag städa – puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi