HÄNG MED PÅ EN SÖNDAGMIDDAG MED OSS

Ni har ju redan fått läsa om halva min helg, så nu tänker jag att andra delen kommer här. Nämligen vår söndagsmiddag igår. P kom hem ifrån Göteborg vid 4 tiden. Så vi hann kolla en film innan vi gick hemifrån. Vi äter ju middag med våra vänner minst 2 gånger i veckan haha. Jag fotar det nästan aldrig för att jag vill njuta av den privata stunden med mina nära. Och för att ni tillslut hade tröttnat haha! Även fast det är min vanligaste sysselsättning i veckodagarna. Hänga med järngänget.

FÖRLÅT Carro men jag fick inte till någon annan bild på gänget<3 Du är världens roligaste haha<3

Här har ni dom! Alla dessa vännerna känner jag alltså via min pojkvän P, och igår sågs vi för att boka nyårsmiddagen i Prag. Men först blev det pepparkakor med mögelost och årets glögg! Jag ÄLSKAR årets glögg med smak av Mango. Jag har inte gillat glögg tidigare, men jag lärde mig det smått förra året. Och nu är jag hooked.

Annas pepparkakor for the win!

Vi invigde faktiskt årets glögg i veckan när Carro och Andreas åt hos oss. Carro har förresten fått äran att vara person nummer två som ska få vara med i ”Mina vänner svarar på frågor om mig”. Det ska bli spännande att se om hon har svarat likt Elins inlägg som ju kom upp i veckan (läs här).

Ebba och Erik har det så fint hemma, och igår hade dom börjat pynta hemma. Jag vill att vi ska köpa på oss mer pynt inför helgens dekorationer, så jag får dra med P i veckan. Vi tjafsar för övrigt om ifall vi ska ha en riktig gran eller plastgran. P insisterar på att vi ska ha en vanlig, och det vill gärna jag med, men då måste vi ta ut den två dagar innan julafton för sen åker vi ner till Linköping och därifrån direkt till Prag. Då hinner ju granen vara kolsvart innan vi kommer hem igen haha. Då känns det skönare med en plastgran, men jag har aldrig sett någon fin?

Här har ni Ebba! Det är alltså henne och hennes Erik vi var hemma hos. Alla vi vänner är som en stor syskonskara som tjafsar, gråter och skrattar med varandra 24/7. Carro har, för er som inte vet det, adhd – och är på riktigt en av de roligaste människorna jag känner. Hennes temperament är aningen hett (!) vilket vi brukar skoja om eller hetsa fram hos henne. Och igår var en sån kväll där skämten överlappade varandra och alla bara gapskrattade.

Efter glöggen åt vi köttfärsås och spagetti men den glömde jag såklart att fota. Vi pratade om möhippor, resan jag och P ska iväg på med hans familj, om ohälsosamma kärleksrelationer, vem som är näst på tur att förlova sig samt att Carro och Anderas ska flytta till Linköping. Det kommer så kännas så förbannat tomt utan dom. Dom har liksom blivit min familj här i Stockholm. Även fast jag är såå glad för deras skull såklart!!

Sedan mailade vi två eller tre restauranger om middagsbord på nyår. Jag har ingen riktig koll på hur det blev tillslut för mitt i allt övergav i letandet och började blicka tillbaka på tidigare nyår. Som ni vet var vi alla i Budapest förra året, och i år ska vi till Prag. Men året innan jag och P träffades var dem i Warszawa, och jag har aldrig skrattat så mycket åt min pojkvän som igår. Han var inte helt nykter på de där videosen helt enkelt hehe… Det slog mig igår att vi verkligen har haft ett liv innan varandra och nu ett efter vi träffades. Hade vi träffats på den tiden hade vi med största sannolikhet aldrig blivit ihop heller, vilket också är en rolig tanke.

Här satt jag väl och lyssnade på pratkvarnen Carro Steen<3 Som för övrigt satt och berättade om en middag hon hade varit på där två tjejer mittemot bordet hade viskat till varandra och undrade ifall Carro ens hann andas mellan alla meningar för hon pratar så mycket. Så sjukt, men hahaha min älskling<3 Hon står för underhållningen i gänget kan man säga.

Jag som annars inte är ett fan av närhet, har inga som helst problem att gosa med Andreas som är gift med Carro. Vi är väldigt lika varandra han och jag. Och ibland skojar vi om att han och jag borde vara tillsammans och Carro med P istället. Nåja. Igår sa vi att det skulle bli en tidig middag men ändå hängde vi i 5h. Som vanligt med andra ord.

Hoppas ni också hade en mysig söndag<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi