VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG!

Åh hjärtligt välkomna på er allihopa! För alla er nya så heter jag Ellinor Löfgren men har bloggat under Pdotter så länge jag kan minnas. Min pappa heter Per och jag är hans dotter, och via det ledet föddes Pdotter. Och nu är det dags för ett nytt kapitel för bloggens 9åriga liv, nämligen United Influencers!

Kort om mig: Jag är 22 år gammal, bor i Vasastan i Stockholm med min pojkvän och har ett gediget intresse för influencer marketing. Jag har arbetat på heltid med mina sociala medier i fyra år, med en paus för ett jobb som affärsutvecklare på Nordens största Facebookbyrå. Men nu satsar jag helhjärtat på bloggen igen!

Här inne kan ni förvänta er en sida på sociala medier ni kanske inte är vana vid. En mer personlig, ärlig och äkta. Jag delar med mig av känslor i alla dess slag, karriärstips, inredningsinspiration och kärleksdilemman. Jag lägger minst 2,5h på alla mina blogginlägg och jag hoppas verkligen att det kommer att lysa igenom.

Varför jag har valt att flytta bloggen hit till United Influencers är dels för att det är en stor ära, då vi är ett mindre utvalt team med bla Isabella Löwengrip, Sofi Farhman, Parnevikfamiljen etc som bloggar här. Dels för min fantastiska manager Kima som ni kommer att få se mer utav. Och dels för affärstänket! För jag älskar genomtänkta kampanjer, nytänkande affärsmodeller, utbildande föreläsningar och långsiktigt strategiskt tänk. Något jag även kommer att skriva mer om framöver här på bloggen. Tanken är att detta mer och mer kommer att bli mitt CV online, men ni kommer förstå mer framöver när allt har fallit på sin plats.

… Jag ser så mycket fram emot den här resan tillsammans med er! Jag har varit på vår tekniska avdelning med att utveckla designen så att verktyget ska bli så enkelt som möjligt för er att använda. Tyck mer än gärna till i kommentarsfältet så svarar jag så gott jag kan!

 1. Nyfiken på dina tankar om jobb. Hur kom det sig du sluta/gick ner i tid? Vad är drömmen vs planen nu?
  Så skojigt med nya bloggen<3

  1. Kul!! Borde köra ett helt blogginlägg om detta då jag tror att det är många som undrar. KRAM!!

 2. Nyfiken på dina tankar om jobb. Hur kom det sig du sluta/gick ner i tid? Vad är drömmen vs planen nu?
  Så skojigt med nya bloggen<3

  1. Kul!! Borde köra ett helt blogginlägg om detta då jag tror att det är många som undrar. KRAM!!

 3. Wow så kul ju! Har följt din blogg länge och denna uppdatering var verkligen fin. Så stilrent och fräscht. Fast det viktigaste är så klart vilket innehåll du publicerar och det är ju alltid på topp! Så peppigt, heja dig!

 4. Wow så kul ju! Har följt din blogg länge och denna uppdatering var verkligen fin. Så stilrent och fräscht. Fast det viktigaste är så klart vilket innehåll du publicerar och det är ju alltid på topp! Så peppigt, heja dig!

 5. Hej! Jag läste igenom några jättegamla inlägg på din blogg och läste att du skulle åka till Paris (tror jag det var) för att plåtas som modell, hur gick det? Kan du berätta mer om det för det verkade vara de första ”modelljobb” du gjorde, skulle vara intressant att höra vad du gjorde och om du har gjort flera liknande saker

 6. Hej! Jag läste igenom några jättegamla inlägg på din blogg och läste att du skulle åka till Paris (tror jag det var) för att plåtas som modell, hur gick det? Kan du berätta mer om det för det verkade vara de första ”modelljobb” du gjorde, skulle vara intressant att höra vad du gjorde och om du har gjort flera liknande saker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi