STAYCATION MED JOTEX

Hej på er! Förlåt för mitt utbrott igår men hela jag ville bara krypa ur mitt egna skinn. Idag mår jag mycket bättre och beslöt mig för att boka in ett yoga-pass med Casall vilket jag tror att min hälsa kommer tacka mig för efteråt.

Nu ska vi kika på vad jag hade för mig igår:

Jag åkte nämligen ut till Skepparholmen i Nacka med varumärket Jotex! En av mina favorithemsidor ju. Har köpt ett gäng grejer dit sedan tidigare, så när inbjudan damp ner i inkorgen skuttade jag av glädje! Dem har verkligen prisvärda produkter av god kvalitét, och det var precis därför vi blev inbjudna. För att prata hållbarhet! 
Vi åt en fantastisk sittande tvårätters där jag hittade nya kompisar och pratade allt ifrån bloggens historia till inredning. Till bords hade jag ett gäng fantastiska killar ifrån tidningsvärlden som gjorde mig så glad. Print och digitalt är verkligen två helt olika världar och det är så intressant att lyssna på. I min värld går allt supersnabbt. Jag uppdaterar er live, med produkter eller händelser jag gör just nu. Om mina kunder på Ingager ville ha upp en kampanj inom två timmar så var det möjligt. I print så skriver journalisterna redan om vårens och kanske till och med sommarmode.
Vilket ju gör att varumärken, stora som små, alltid har anpassat sitt sortiment och sina kollektioner utefter tidningarnas olika säsonger istället för vad som är aktuellt idag. Hänger ni med? För att dem vill få marknadsföring i tidningarna så att produkterna ska sälja när de väl släpps. MEN! I och med digitaliseringen väljer fler och fler varumärken att producera i nuet och lägga all sin marknadsföring digitalt istället. Ta na-kd som exempel. De fokuserar på kampanjerna som är aktuella NU IDAG istället för sommarkollektionen. Undra hur det kommer att se ut framöver.

Efter två rätter blev vi ombedda att gå till våra rum och svira om till badrock och tofflor. För efterrätten skulle avnjutas nere i spat. Sagt och gjort…! 

Jag, Frida Fahrman, marknadschefen Paulina på Jotex, Dasha och Emma Sundh njöt framför brasan. Vi pratade om bröllop, äktenskap och åldrar. Något jag verkligen tog till mig av var när Frida sa: ”Jag har sett så många par försöka anpassa sig efter sin omgivning. Och i ärlighetens namn så är faktiskt inte de paren ihop längre”. Det var något otroligt vettigt i det. Att man som par verkligen måste ha egna målsättningar och målbilder. Inte bara ”vara där vännerna är” eller ”göra som vännerna gör”. För det är så jäkla lätt att hamna i det spåret tror jag.

Och här satt vi iklädda morgonrockar, drack bubbel, dessertvin och kaffe. Så mysigt!

Jag kan verkligen rekommendera er att bo en natt ute i Nacka. Spat var supertrevligt. Jag hoppade direkt ner i infinity poolen som fanns utomhus. Sedan fanns det flera olika bastuar också.
Skål #JotexFamily

Sanna ifrån Polhem PR som hade roddat hela eventet, Robert ifrån Lifestyle Publishing, Paulina ifrån Jotex, Johan som också är ifrån Lifestyle samt Jessica Lagergren (tror jag hehe förlååt men ni är såå lika!). Hennes syster heter Angelica men är tyvärr ur bild.

Det blev en tidig kväll för mig, och när jag vaknade på morgonen låg jag precis i samma position som jag somnade i! Jasmine-kollektionen ifrån Jotex var verkligen fantastiska. De var hårda utan att prassla, och de andades men höll mig samtidigt varm. FULL POTT! Tack Jotex för en fantastisk staycation!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi