Wearable fashion – min outfit i Köpenhamn

Inlägget innehåller affiliatelänkar
Skjorta 2nd Day // Byxa 2nd Day // Sneakers Billi Bi 

Godkväll på er! Förlåt för två kvällsinlägg både idag och igår, men det blev förseningar med mitt flyg ikväll så jag kom precis tillbaka till Stockholm. Jag har ju som ni vet, flugits ner till Köpenhamn för ett event med hemsidan Boozt.com och märket 2nd Day. Många kläder jag köper säljs hos Boozt med tanke på hur många skandinaviska märken som dom säljer, vilket gör att jag ofta kan länka dem till er. Dock hittade jag inte byxorna nu, men ska försöka leta rätt på dem imorgon. Dom är i alla fall sjuukt långa.

Ni ska få en uppdatering imorgon med fler härliga kamerabilder ifrån igår, ville bara slänga in min outfit här. Men vi pratade om det idag, att jag inte är en fashionista över huvudtaget. Utan jag kör 100% på wearable fashion. Alltså saker ni faktiskt ”kan använda” i vardagen och därmed (förhoppningsvis!!!) finna inspiration i.

Vi hörs mer imorgon, sov gott hörrni! XX

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi