United Influencers

Inlägget innehåller adlinks.
Idag vankades det julbord med United Influencers, vilket var superkul! Några har jag träffat sedan tidigare, och andra inte. Vi är kanske 15 personer i deras exklusiva nätverk. Skillnaden från Nouw och UI är att alla kan starta en blogg på Nouw. Riktigt så funkar det inte på UI.

Säg hej till min nya manager Denise som ni kommer att få se mer av här! Vi har redan roddat några samarbeten ihop, och vi hörs av kanske tre gånger om dagen för att bolla statistik, mail, kunder etc. Hon gör ett hästjobb för mig!

Vi höll till på MR Voon, och inte Mrs Voon. Nyöppnat ställe som funnits i kanske en månad. Jag har varit där på en Parnevik-premiär en gång men inte ätit middag. Dock har jag hört att det ska vara sjukt läckert.

Skål för ett otroligt lyckat UI-år!

What a team!

Gos-Gertrude som jag lärde känna i Göteborg. Hon bloggar på Nouw men har kört några kampanjer med UI. Så kul att hon var med!

Vi bjöds på en helt fantastisk lunch med waguy, sashimi och anka. Carolina Gynning gissade på att vi skulle äta gröna kottar – men icke! Det ni ser på bilden är färsk wasabi. Hade ingen aning om att den såg ut så. Sojan vi fick till sashimin hade lagrats i tre år?! Visste inte ens att man kunde lagra soja.

Sedan körde Linda, som är VD på United Influencers en presentation kring året som gått, framgångar och vad vi ska tänka på framöver. Jag älskar verkligen hennes affärstänk och att hon verkligen vill förändra den här branschen. Hon föreläser även en del och vi bollade lite ifall jag skulle vara med någon gång och berätta hur branschen fungerar från en influencers perspektiv. Det vore så kul!

Topp DAY // Byxor Tranloves // Skor Topshop 

Min outfit! Tack för en supermysig lunch bästa UI! Dom gav mig till och med krukan jag önskade mig i julklapp som jag hade skrivit om på bloggen! Åh bästa. Nu ska vi iväg på inflyttningsmiddag hos Sanja och Calle. Tjing!

Relaterade inlägg:
Min önskelista inför julen
Julklappstips till pojkvännen och pappan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi